Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak rzuciłam palenie

Polecane posty

Gość gość

Jestem nałogową palaczką od dobrych 15 lat. Palę około 20 papierosów dziennie. Więc pewnie możecie sobie wyobrazić jaką mam zniszczoną cerę, paznokcie i zęby...nic już nawet nie mówię o płucach... Próbowałam już wszystkiego... naprawdę wszystkiego.. Prawie drugie tyle co na fajki wydawałam na "cudowne" specyfiki które niby bez żadnego wysiłku pozwoliły by mi rzucić to straszne świństwo.... i co..nic.. nadal jarałam jak lokomotywa... ale na moje szczęście znalazłam poradnik w necie... oczywiście trzeba było wydać te 40 zł, ale pomyślałam sobie.. 40 to nie dużo jak dzięki temu mogę już nie palić... trochę sceptycznie podeszłam do czytania, ale sama nie mogę w to uwierzyć, że naprawdę mi to pomogło.. od dobrego miesiąca nie palę...normalnie cud... :) Dziewczyny nie ma co zwlekać.. naprawdę polecam... tu macie linka do tej stronki... http://antynet.ml/jak.rzucic.palenie

Gość gość
sądze że wszystkie te magiczne specyfiki są do d..... nic nie dają oprócz pustego portfela... dobrze napisany poradnik da mi wiecej.. mowię tu o motywacji... a to jest chyba najlepszy specyfik jaki mozemy miec

Gość gość
coś w tym jest... ja kiedyś też próbowałam wielu wynalazków bez efektu... musiałam po prostu znaleźć motywacje...