Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boterazsieuda1991

Majowe mamy 2016

Polecane posty

Gość Boterazsieuda1991

Jeszcze zawczesnie na maj, ale postanowilam juz zalozyc temat. Cykl dopiero wczoraj zaczelam tak wiec za ponad tydzien zaczna sie plodne i mam nadzieje, ze bede majowa mama. Termin @ na 3.09. Wierze, ze teraz musi sie wkoncu udac. Powodzenia kobietki.

Gość promyczkowa24
Ja tez licze na maj. Nie udalo sie na kwiecien. Niech juz sie uda bo mam dosc tyle czekania. Wszystkie wkolo zachodza a ja ciagle mam nadzieje, ze moze teraz. U nas trwa to 25 miesiecy juz. Autorku idziemy rowno bo ja tez zaczelam cykl. Dzis 3 dzien cyklu i tez termin @ napoczatku wrzesnia. Upaly wykanczaja przy @.

Gość gość
Ja tez staram sie na Maj.

Dziewczyny dołączam sie... @ właśnie przyszła... Kwietniowa niestety nie będę, moze Majowa sie uda.. Promyczkowa my sie juz spotkaliśmy chyba w "kwietniowe mamy 2016"???

Gość gość
Ja ''marcowa'' 2016 pozdrawiam wszystkie starające się :)

Gość Sabina34
Hej Dziewczyny, Mam nadzieję, że również będzę majową mamą

Gość promyczkowa24
Tak pisalam w kwietniowkach, ale sie nie udalo. Licze na maj jesli sie nie uda to robimy dluga przerwe. Chyba przestaje mi zalezec, stramy sie od lipca 2013 z malymi przerwamy ze wzgledu na wyjazdo mojego R.

Gość Claudiie90
Dziewczynki może jednak Maj będzie Nasz :)

Gość Claudiie90
Oczywiście Gracjana :). Może się tym razem uda :) chociaz juz zglupialam przy wyliczeniach moich dni plodnych. Nie mam regularnych @... niby wychodzi mi na 2 września. .. ale zawsze dostaje 3-4 dni wcześniej. Wiec tak z moich wyliczeń to powinna być za 3 dni okolo owulacja. Juz się gubię normalnie... :( A tu akurat miesiaczka wypada mi na ślub :(

Gość promyczkowa24
Nam jak teraz sie nie uda to dajemy sobie spokoj. Ponad 2 lata czekania, nie mam juz sily poddaje sie. Wszystkie badania super a co miesiac @.

Gość Claudiie90
Promyczkowa to już 5 msc u mnie starania... I nic :( boje się ze coś ze mną nie tak... ; (

Dziewczynki!! Głowa do góry! Musi nam sie udać!! :) to jest mój 4 cykl starań a w tamtym roku starałam sie prze 6 miesięcy i tez nie udało mi sie zajść w ciążę. Zobaczycie będzie dobrze!! Musi byc!!!!!!!!!!! Kochane, ja mam dzisiaj 3 dzień @ i za raz po nim rozpoczynam działanie!! Tak więc kobietki: głowa do góry, majtki w dół :)

Gość Claudiie90
Tak jest! :D. No trzeba działac dziewczyny :)

Gość Claudiie90
Jak tam u Was dziewczyny?:)

Gość gość
mogę kochane do was dołączyć? u mnie początek 3 tygodnia wizytę mam na 8 września ciekawa jestem jak tam fasolka się rozwija.

Gość gość
mogę kochane do was dołączyć? u mnie początek 3 tygodnia wizytę mam na 8 września ciekawa jestem jak tam fasolka się rozwija.

Mam ogromną nadzieję być majową mamą! Czekam na @....może się nie doczekam..;]- byłoby cudownie:)!

Gość gość
ja od razu nie dostałam okresu i stąd ciąża mam 32 lata i jestem szczęśliwa bo to nieplanowana ciąża.

Gość Claudiie90
Gratulacje dziewczyny! Mnie brakuje 4 dni do @ ... na początku września biorę ślub wiec chciałabym żeby była fasolka. Chociaż wczoraj mnie bardzo bolał brzuch jakbym miała pierwszy dzień miesiaczki :( ale to bolał mnie brzuch a nie podbrzusze jak zwykle....

Gość Claudiie90
U mnie się nie udało :(

Gość Daria872
Hej, Beta 968 i rośnie z tego co mi wyliczł dr google 10 maj. W domu synek ktory kończy w październiku dwa latka ;)

Gość Claudiie90
Gratulacje :)

Gość bereda11
a ja dziewczyny dzisiaj powinnam dostac okres , i nie mam :-)jutro rano robimy test :-)...

Gość gość
hej, dziewczyny powiedzcie mi jak się przygotowujecie do ciąży, jakiś kwas foliowy, badania robicie? bo właśnie zastanawiamy się z mężem nad @, u lekarza byłam zrobił mi usg i powiedział, że wszystko jest ok

Gość bereda11
no wlasnie dobre pytanie , jesli potwierdzi sie jutro test to tez bede tym zainteresowana..

Gość bereda11
dziewczyny trzymajcie kciuki jutro robimy test i juz bym chciala znac wynik :-)...zaznacze ze mam juz troche lat i to bedzie pierwsze nasze dziecko ...do jutra , dam znac