Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego w Polsce nie ma przystojnych facetów?

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego nie mogą wyglądać jak fotomodele lub Ci z wybiegu w Nowym Jorku czy Paryżu... tylko jakieś pokraki

Gość gość
Nie wiem... może dlateho, że w Polsce nie ma pięknych kobiet i nie ma kto genów odpowiednich przekazać :o

Gość Poulrokko kangur
Gośc no nie wiem jesteśmy jacy jesteśmy,może po prostu nie amy takiego potencjału nie wiem jak to logicznie wytłumaczyć

Gość Poulrokko kangur
Ale chodzi ci również o ubiór wierz mi jeśli by nas było stać np na garnitur chętnie bym kupował takie typu ubrania,a tak jest jak jest

Gość gość
Jeśli sama jesteś laską i faktycznie nie podoba ci się ani jeden facet w polsce to jesteś lesbijką i zacznij rozglądać się za partnerką ;)

Gość gość
Słowiańska uroda sprawdza sie tylko u kobiet

Gość gość
No szkoda, pisałabym wiersze o ich twarzach, mięśniach i prezencji :D

Gość gość
gość dziś No szkoda, pisałabym wiersze o ich twarzach, mięśniach i prezencji smiech.gif x Wolelibyśmy seks ;)

Gość gość
Wolelibyśmy seks oczko.gif xxx Nie pomyślałam o takim zastosowaniu przystojności :D

Gość gość
gość dziś Nie pomyślałam o takim zastosowaniu przystojności smiech.gif x Na próbę proponuję swoją niezwykle przystojną pod pewnymi warunkami dostępną osobę ;) Jeśli dobijemy targu to przekonasz się że takie zastosowanie dla przystojnego faceta jest lepsze niż każde inne jakie mogłoby ci jeszcze przyjść do głowy ;) W ramach pakietu bonus plus po wszystkim pozwolę ci się wykorzystać jako przedmiot kultu lub uwielbienia wedle twojej woli ;)

Gość gość
W ramach pakietu bonus plus po wszystkim pozwolę ci się wykorzystać jako przedmiot kultu lub uwielbienia wedle twojej woli oczko.gif xxx Dobre, dobre, zastanowię się czy jestem tego godna :)

Gość gość
gość dziś Dobre, dobre, zastanowię się czy jestem tego godna usmiech.gif x Godność tu nie ma nic do rzeczy. Jeśli natomiast jesteś ładna szczupła a do tego masz małe cycki to ja po prostu tego seksu chcę i możesz a nawet powinnaś mi go w tej chwili zaproponować ;)

Gość gość
Nie spełniam cyckowych wymagań! :o Zostawię więc szczęście doznania jedynego przystojnego faceta w Polsce innym paniom.

Gość gość
Gość z 17:03 Jestem ładna, ale podobają mi się faceci którym ja się nie podobam. Żadnemu blondynowi się nie podobam, tylko samym brunetom lub czarnym... a lesbijką nie jestem, wypraszam sobie pedale :-P

Gość gość
gość dziś Nie spełniam cyckowych wymagań! pechowiec.gif Zostawię więc szczęście doznania jedynego przystojnego faceta w Polsce innym paniom. x Bardzo żałuję bo mi przez ciebie seks koło nosa przeszedł ;) I skąd ja teraz chętną do pisania wierszy wezmę? ;)

Gość gość
17:25 podszyw

Gość gość
gość dziś Gość z 17:03 Jestem ładna, ale podobają mi się faceci którym ja się nie podobam. Żadnemu blondynowi się nie podobam, tylko samym brunetom lub czarnym... a lesbijką nie jestem, wypraszam sobie pedale jezyk.gif x Nie jestem pedałem a na dowód że moje słowa są prawdą powiem że polki (niektóre) mi się podobają i ani jeden polak. Sam jestem brunetem więc się nie kwalifikuję pomimo że jak udowodniłem heteroseksualnym ;) Ale ty o partnerce na serio powinnaś pomyśleć bo jeśli nie podoba ci się na serio ŻADEN to nie zaznasz przyjemności póki z jakąś koleżanką do łóżka nie pójdziesz ;)

Gość gość
gość dziś 17:25 podszyw x Znaczy że ten seks jednak będzie? ;)

Gość marekkanada
Przecież dziewczyny/chłopaki z okładki są po fotoshopie. Normalnie prawie nikt tak nie wygląda. W Polsce nie ma ciekawych kobiet, zbyt przedmiotowo traktują facetów, a same są zaniedbane, ale na szczęście ja już mieszkam w Kanadzie :-) Za rok wpadnę do Was na urlop, zostawie trochę hajsu w Ojczyźnie,trochę obejrzę i spadam. Do przyszłego roku!

Gość gość
Gość z 17:33 Ty jesteś idiotą? Napisałam wyraźnie że podobają mi się blondyni cwelu! Xxxxx A po drugie jak ktoś wygląda jak model Pietro Boselli to nie miałabym absolutnie żadnych zastrzeżeń ;-)

Gość gość
Ciekawe jak wy wygladacie internetowe kurwiszony. Jak masz ryj jak pawian dupę to nie licz na księcia z bajki.

Gość gość
gość dziś Gość z 17:33 Ty jesteś idiotą? Napisałam wyraźnie że podobają mi się blondyni cwelu! Xxxxx A po drugie jak ktoś wygląda jak model Pietro Boselli to nie miałabym absolutnie żadnych zastrzeżeń oczko.gif x Nie ja jestem idiotą z nas dwojga. Nie mam pojęcia i nie chcę wiedzieć kim jest jegomość o którym wspominasz. Faceci mnie nie interesują. A tobie jeszcze raz powtarzam że tylko lesbie może niepodobać się ŻADEN polak bo przystojni a nawet wręcz bosko przystojni blondyni napewno wśród polaków jacyś są. Lesba jesteś i do tego głupia bo nie rozumiesz nawet wówczas jak ci dużymi literami piszę ;) Pewnie też szkaradna ;)

Gość gość
Dlaczego polscy faceci kupuja paste i szczoteczke do zebow, ale nie maja zebow?

Gość gość
Gość z 18:07 Powtarzam po raz ostatni: Podobają mi się blondyni, ale ja jako blondynka im raczej nie. Podobam się brunetom, a oni mi raczej nie. I kończe dyskusje. Jak mówi powiedzenie: "nie kłóć się z idiotą, bo zaniży Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem." Ty chyba rzeczywiście pusty jestes skoro nie dociera do Ciebie co piszę i trzymasz się swojej wersji która jest błędna. ;-)

Gość gość
Bo wyemigrowali tak jak ja,Polki to materialistki i często o siebie nie dbają, mają kompleksy na punkcie narodowości i przedmiotowo traktują mężczyzn. Polek w mojej okolicy jest mało i są delikatnie mówiąc "różnej jakości", tak jak te w kraju. Spotykam się z miejscowymi kobietami i Azjatkami. Pozdro

Gość gość
gość dziś Ty chyba rzeczywiście pusty jestes skoro nie dociera do Ciebie co piszę i trzymasz się swojej wersji która jest błędna. oczko.gif x Z największą przyjemnością informuję cię że wszystko dociera w tym również i to o blondynach i o tym że tobie oni sie podobają ale ty niestety podobasz sie jedynie brunetom. Problem jednak leży w tym że nigdzie nie napisałaś że ci blondyni są polakami za to napisałaś to co cytuję ci pod spodem: CYTAT: Dlaczego w Polsce nie ma przystojnych facetów? gość dziś Dlaczego nie mogą wyglądać jak fotomodele lub Ci z wybiegu w Nowym Jorku czy Paryżu... tylko jakieś pokraki ...NO I POWIEDZ MI TERAZ KTO TU JEST GŁUPI PUSTY I KTO ZANIŻA POZIOM. Albo może faktycznie nic już nie mów bo mówisz jedno a myślisz zapewne drugie i uważasz że rozmówca internetowy ma się tego domyślać to ci się tam w tym twoim niekształtnym łebku kotłuje.

Gość gość
Gość z 17:27 Ja tylko zapytałam dlaczego w Polsce nie ma takich przystojnych jak za granicą. A ty przypisujesz mi cechy jakieś cechy, że jestem lesbijką wyssane z palca. Podoba mi się wiele facetów (zresztą już o tym wspomniałam). Ale mało ich jest i jeszcze żebym ja miała możliwość ich bliżej poznać. Po prostu większość Polaków to wieśniaki, którzy nawet klaty czy pach nie potrafią wydepilować.

Gość gość
gość dziś Gość z 17:27 Ja tylko zapytałam dlaczego w Polsce nie ma takich przystojnych jak za granicą. A ty przypisujesz mi cechy jakieś cechy, że jestem lesbijką wyssane z palca. x Żartowałem. Żartowałem nawet gdy zaczęłaś warczeć ale wciąż tego nie widziałaś aż ugryzłaś. Dobrze by było żebyś się dowiedziała że nie tylko ty gryźć potrafisz ;)