Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego w Polsce nie ma przystojnych facetów?

Polecane posty

Gość gość
Gość z 18:48 O czym miałabym niby się dowiedzieć?

Gość gość
Zresztą nie przejmuje się bluzgami zakompleksionego narcyza z netu.

Gość gość
No nie wiem... Jak brzmi druga zasada termodynamiki może..? O co w niej biega..? O tym że tylko ci się wydaje że jesteś mądra..? Że wiedza na temat urody modeli śmigających po wybiegach europy to taka sama wiedza jak znajomość odcienie szminek lub lakierów do paznokci..? Nie mam pojęcia o czym powinnaś wiedzieć ;)

Gość gość
Zresztą widać to jak żal Ci du*pe ściska :-D a jakbyś zobaczył modela o którym wcześniej wspomniałam to chyba by Ci pękła, że tak nie wyglądasz jak ten cukiereczek :-)

Gość gość
Mylisz się. Nie umiałbym jego urody nawet ocenić ponieważ faceci są dla mnie kompletnie aseksualni. Sam ponoć jestem przystojny ale nigdy nie zobaczyłem w sobie niczego ładnego co wbrew temu co powyżej powiedziałaś wcale nie powoduje u mnie kompleksów. Nie zazdroszczę urody żadnemu modelowi bo po prostu nie mam bladego pojęcia czy w ogóle jest urodziwy. To wy laski macie kompleksy i nie potraficie nie porównywać się ze wszystkimi innymi a dziką wręcz satysfakcję sprawia wam dostrzeżenie u innej jakiejś wady której same nie macie. Na tym punkcie kochana to jesteście wręcz umysłowo zwichnięte ;) A kiedy ta inna jest ładniejsza i ma coś co ją szpeci..!!! Nie jesteś lepsza ode mnie w tej kwestii ;) Zapomnij ;)

Gość gość
2 zasada termodynamiki określa kierunek w którym mogą samorzutnie przebiegać procesy termodynamiczne. I co zatkało kakało? Miałam w tym roku 4 z fizyki :-) i nie wydaje mi się, że madra jestem, bo to fakt :-) a na szminkach i lakierach też się znam. Na brak powodzenia nie narzekam, bo jestem nie tylko mądra jak i ładna :-)

Gość gość
Domyślam się że albo wzięłaś to z viki albo faktycznie z zawodnej pamięci. Sam spotkałem kiedyś mądrego który uzupełniał hasła w viki czerpiąc wiedzę z programów tzw popularno/naukowych w których nauki zero za to popularności nie brakuje ;) Druga mówi o tym że do ponownego wykonania pracy trzeba ponownie pobrać energię a kolejna (moja) że na drugiej zasadzie i lakierach do paznokci wiedza się nie kończy ;) Nie zatkało niestety i nie dałbym ci czwórki choć widzę że udało ci się coś o entropii zapamiętać ;)

Gość gość
Ja nie tylko dobrze się uczę w szkole, bo inteligencja nie na tym polega. Ludzie z którymi gadam, mówią że jestem bardzo inteligentna i doświadczona życiowo jak na swój wiek. Ale ty mnie nie znasz, więc i tak mi nie uwierzysz :-) A po drugie z frajerami się nie zadaje, więc skończmy lepiej tą żenującą rozmowę :-)

Gość gość
gość dziś ... jestem bardzo inteligentna jak na swój wiek. x Spoko. Ślepy nie jestem ale trochę za dużo w tobie wojowniczości ;) Nie każdy kto z tobą gada ma od razu ochotę cie zasztyletować.

Gość gość
Gość z 19:37 Ja Cię nie mam zamiaru zasztyletować. Po prostu ja mówię jedno i przecze twojej wersji, a ty jej uparcie się trzymasz. No to się we mnie zagotowało.

Gość Poulrokko kangur
To jest pewnie tak Goś i mówię tu do dziewczyny(pozdrawiam z resztą) wyżej jesteś pewnie bystra nie znam cie w ogóle ,ale po postach jednak da się to wyczuć a co do topicu to naprawdę jakbym zarabiał więcej to pewnie kupiłbym porządnej jakości garnitur,a może uszył u krawca,ale tak jak mowie jest jak jest nie zarabiam dużo,ale do nikogo nie mam pretensji nie stać mnie na porządnej jakości ciuchy więc z tego rezygnuje,chyba,że autorce tematu chodziło o samą urodę.

Gość gość
gość dziś Gość z 19:37 Ja Cię nie mam zamiaru zasztyletować. Po prostu ja mówię jedno i przecze twojej wersji, a ty jej uparcie się trzymasz. No to się we mnie zagotowało. x Gotowana laska ;) ? Tylko mnie znowu nie zagryź bo ja znów żartuję. Pojadłem i piwa popiłem więc usposobienie mam pokojowe.