Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żadna kobieta mnie nie chce.

Polecane posty

Gość gość

Jestem brzydki i gruby.Od wszystkich kobiet dostaję kosza.Bez względu na wiek,urodę i budowę ciała.

Gość gość
Idź na siłownię ;) pozdro!

Gość gość
Siłownia nie zmieni mojej twarzy,a po drugie ja nie chcę aby kobieta była ze mną ze względu na wygląd.

Gość gość
10% kobiet jest tylko ze względu na kasę,20% tylko na wygląd, a reszta to ze względu na różne inne rzeczy i wygląd. Słowem:wygląd jest najważniejszy. Nie masz wyglądu, zostaniesz co najwyżej sponsorem

Gość gość
Wolę być sam niż być wykorzystywany.

Gość gość
Dawaj fote ocenimy

Gość gość
No pokaż sie

Gość gość
Żadnych fot nie bedzie.

Gość gość
niestety ale siłownia poprawi także wygląd twojej twarzy w początkach znajomości wygląd jest ważny ciekawe czy ty obejrzysz się prędzej za kobietą zaniedbaną czy za taką która dba o swój wizerunek

Gość gość
Pewnie obejrzałbym się za tą która dba o swój wizerunek.Jednak nigdy nie wiadomy która z tych Pań zyskała by w moich oczach atrakcyjnością wewnętrzna.Nawet te zaniedbane mnie nie chcą,toi gdybać nie można.

Gość gość
Jestem gruby brzydki i śmierć że nikt mnie nie chce i nie kocha jestem ofiarą życia sratatata weź schudnij

Gość gość
Nie jestem ofiarą życia.Jestem ofiarą swojej głupoty,że tak się zaniedbałem.Można powiedzieć,że wydarzenia z mojego życiu w tym mi pomogły ale to ja decydowałem o swoim wyglądzie.Tak nie mam nikogo i nikt mnie nie kocha.Żadnych znajomych,przyjaciół.

Gość gość
nawet zaniedbana woli zadbanego nieużalającego się nad sobą popraw wygląd popróbuj znaleźć swoją połowę

Gość gość
pooglądaj się dookoła jakaś życzliwa dusza na pewno się znajdzie

Gość gość
Zaniedbane,"brzydkie" lub puszyste kobiety mają o sobie wyższe mniemanie niż te które są zadbane,ładne i zgrabne.

Gość gość
Pożyczka na Dowód bez Zaświadczeń http://www.kredytyt.pl od 100zł do 200.000zł Odbierz pieniądze! - Kredyty na Wakacje 2015 - kredyty przez internet, dla Firm - Kredyt na mieszkanie/hipotekę - Pożyczka na Samochód bez BIK, Chwilówki Wypełnij krótki wniosek a my do Ciebie bezpłatnie oddzwonimy i przestawimy najlepszą ofertę Kredytu!

Drogi kolego, nie możesz przez całe życie usprawiedliwiać swój wygląd jakimiś problemami z przeszłości. Problemy? wszyscy je mamy, mniejsze, większe, ale mamy. Wygląd ma ogromne znaczenie, bo żeby ktoś chciał odkryć Twoje wewnętrzne piękno najpierw musisz zachęcić tę druga stronę w inny sposób. Przestać z góry zakładać, że siłownia nic nie da, że dieta nie ma sensu, i użalać się nad swoim wyglądem i brakiem przyjaciół. jesteś mężczyzną musisz się wziąć w garść, zacznij ćwiczyć, zapisz się na siłownie, wdrąż w swoje życie jakąś dietę. Gwarantuję, że po jakimś czasie zaobserwujesz duża poprawę, lepszy wygląd i lepsze samopoczucie na pewno za skutkuje nowymi znajomościami. :)

Gość gość
Moja twarz jest zniszczona stresem,kłopotami,życiem i wiekiem.Po odchudzaniu zostanie obwisła skóra.Jestem skazany na życie w samotności.

Gość gośćmalinka123
a mnie się podoba facet gruby i w dodatku z dużym brzuchem, oczywiście nie zwraca na mnie uwagi, zaniedbana nie jestem, mało tego przez niego nie mogę jeść i schudłam już 10 kg :-) głupie chłopy

Gość gość
zrób se makeup jak to robią baby, dodatkowo zrób fotoshop wydruku z banku i dodaj kilka zer do konta, problem zniknie