Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do Mężczyzn i kobiet. Co sądzicie o zwiazkach homoseksualnych i lezbijsk

Polecane posty

Gość gość

ich ??

Gość gość
jajco.

Gość gość
Mogę powiedzieć, że mężczyźni lubią oglądać lte esbijskie na filmikach...... A poza tym to nikomu normalnemu nie przeszkadzają i są obojętne

Gość gość
Lesbijskich. Od wyspy Lesbos. Nauczcie się pisać to poprawnie.

Gość gość
co za debil. Lesbijki to też homoseksualistki. To tak jak bys napisał co sądzicie o związkach homo...i gejowskich.

Gość gość
Ja sądze że trzeba to wytępic , hmmmm jakis obuz zagłady dla homoseksualistów, to jest k***a coś nie normalnego, nie dajcie sobie wmówic że to normalne , bo to chore Normalne to jest jak kobieta i mężczyzna razem żyja rodza dzieci itd. także trzeba wytępic homoseksualizm . tych j******h s**********w smieci

Gość gość
Chyba nie chcecie żeby wasze dzieci były podrywane przez jakis niedoj******h umysłowo ludzi (homoseksualistów) zrozumcie że to jest CHORE KURWA

Gość gość
Nic, jako osoba biseksualna raczej nie moge miec nic przeciwko

Gość gość
nie mam nic przeciwko, to normalni ludzie, jak ktoś zna to wie:P

Gość gość
gość dziś Ludzie homoseksualni są normalni twoim zdaniem ?? masz cos z głową cchyba, wiesz do czego służy penis i c**a ?? jak może facet z facetem sie dymac i płacic jakiejs kobiecie żeby mu zrobiła dziecko, to jest obrzydliwe, te dziecko bedzie miało skrzywioną psychike do konca życia, bo homoseksualizm nigdy nie zostanie zaakceptowany. Ludzie homoseksualni maja cos nie tak z głowami , amerykanscy naukowcy to zbadali, ich mózgi są inne od ludzi hetero . poczytaj sobie, płakac sie chce że takie swinie wyrastaja

Gość gość
Kurwa zróbmy cos z tymi homoseksualistami. nie wiem alkaida scinanie im głupich pustych łbów. nie myslmy tak,, aaa naas to nie dotyczy my już mamy żony. k***a to chore