Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niski poziom HCG i brak miesiączki od 4 tygodni

Polecane posty

Gość gość

witam ja z moim narzeczonym staramy się o dziecko. i staramy się od 6 miesięcy. jakoś 2 tygodnie temu robiłam badanie beta hcg i wyszedł wynik 1.20 czyli za niski a wcześniej robiłam 3 testy w domu i wyszły pozytywne. Ja sama już nie wiem co mam o tym sądzić a miesiączka mi się spóźnia już 4 tygodnie a ja nie brałam żadnych leków. Doradzi ktoś co z tym zrobić?

Gość gość
nie wpadłaś na to żeby powtórzyć betę?

Gość gość
beta wyszła za niska jak na ciążę, ale może owulacja ci się przesunęła i zaszłaś dopiero 2 tygodnie temu - najlepiej będzie ją powtórzyć

Gość gość
Możliwa jest pomyłka w laboratorium, sprawdź tą betę w innym.

Gość gość
Witam powtórzyłam te badania i znow taki sam wynik 1,20 i w ciągu dalszym brak miesiączki :/ ja już nie wiem co o tym mam sądzić :( co mam zrobić? ??

Gość gość
Wybrac sie do ginekologa. Ewidentnie zaburzenia hormonalne, mi sie tak 1 raz zdarzylo, z tym,ze beta 3,2 a okresu nie bylo 2 tyg.

Gość gość
W tym momencie ciazy brak. Jesli testy wychodzily Ci pozytywne to zaszlas,ale pewnie ciaza zatrzymala sie na bardzo wczesnym etapie. Przykro mi. Co czwarta ciaza tak niestety sie konczy. Mozesz czekac na okres lub isc do ginekologa z wynikami bety i pewnie przepisze Ci luteine na wywolanie krwawienia.