Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam partnera na zycie

chcialabym miec takiego mezczyzne

Polecane posty

- wolny, bez zobowiazan - bez nalogow - zrownowazony i opanowany, spokojny, nieagresywny, niewybuchowy, nieklotliwy, niewulgarny nie cham - stabilny emocjonalnie i psychicznie - pracowity, pomocny - wrazliwy, uczuciowy - wierny, bez doswiadczen z prostytutkami ani nie majacy za soba bezzobowiazujace seksu z kim popadnie jak wiekszosc dzisiejszych facetow, niepuszczalski typ, ktory nie sypial wiecej niz z 3 kobietami po alko na dyskotece - szanujacy , dbajacy o kobiete, opiekunczy - uczciwy, szczery dbajacy o siebie, wygladajacy jak mezczyzna a nie kosci, nie nadwaga, nie smierdzacy jak wiekszosc facetow, przywiazuacy duza uwage do ubioru, wygladu, nie fleja, nie prostak, nie len - dzentelmen, z wysoka kultura osobista - wyrozumialy, nie obrazajacy, skromny - rodzinny, stabilny uczuciowo, dazacy do stalego zwiazku - dojrzaly a nie szukajacy rozrywki i zabawy przez cale zycie inne rzeczy sa mniej istotne badz nieistotne, do zaakceptowania

Gość gość
to ja mam takiego :) jest lekarzem i własnie lezy na moich nóżkach :)

jeszcze zapomnialam o wieku nie mlodszy niz 25l., powaznie podchodzacy do zycia, nieinfantylny, nie zachowujacy sie jak dziecko wiec im starszy tym lepszy ;) gdzie takiego szukac??

Gość gość
Spełniam tylko 7 na 13. Ale i tak jestem z******ta ;)

Gość gość
Spełniam większość wymogów ale niestety nie wszystkie.

Gość gość
A kim jesteś że taki facet miałby się Tobą zainteresować? Opisz siebie, wady i zalety.

Gość gość
A Ty co masz do zaoferowania?

Mam takiego :) No jednego nie spełnia warunku, bo pali ale już przestaje pomału ;) Chociaż nie za bardzo mi to przeszkadza.

Gość gość
Wydaje mi się, że mogę to wszystko zaoferować. Nawet więcej. Oto moje oczekiwania: - wolna, bez zobowiązań, obciążeń typu ex mąż, dzieci, toksyczne relacje rodzinne; - bez nałogów, zdrowo odżywiająca się i zdrowo gotujaca ( jadam w domu obiady, do pracy biorę posilki); - zrównoważona, opanowana, spokojna, nieagresywna, stroniąca od plotek; - stabilna, bez pmsów i histerii; - pracowita, pomocna, utrzymująca porządek w domu, dbająca o ogród i lubiąca psy; - wrazliwa, uczuciowa; - wierna, lubiąca częsty niepruderyjny seks, przejmująca w łóżku inicjatywę; - bez nadmiernego i przygodnie zdobytego doświadczenia erotycznego; - szanująca, dbająca o mężczyznę; - uczciwa, szczera, skromna, nierozrzutna; - dbająca o siebie, dobre ciało i piękne wlosy; - ubierająca się kobieco, chodząca w szpilkach i koronkowe bieliźnie, lubiąca pełna depilacje; - dama, z wysoką kulturą osobistą, ładnie się wyslawiajaca; - wyrozumiala, posiadająca własne pasje; - rodzinna, pragnąca dzieci; - dojrzała duchem i młoda wiekiem (do 30 lat) Reszta nieistotna lub mało istotna. Może się spotkamy.

Gość gość
Twój opis i to jakiego faceta chciałabyś mieć, to nudyyyyy. Nudny związek, nudne relacje, nudne życie. Żadnego ognia.

Gość gość
Wpisałem moje oczekiwania powyżej. Co Ty na to?

gość dziś - zaloz sobie sama temat, a nie zasmiecasz moj

Gość gość
to chyba ja? :) ale jestem zajety.

Gość gość
Ja takiego mam :) nie to żebym się chwaliła ale po prostu jestem dumna z tego że go mam bo to mój największy skarb <3 Jedyne co go różni od kryteriów to to że ma 25 lat (ale ja mam 20 ;) ) Jest kochanym uczuciowym facetem, bardzo też się cieszę że to ze mną odbył ten pierwszy raz (chce tylko z jedną dziewczyną całe życie, widać to ja jestem tą jedyną.) Za kilka miesięcy ślub ;)

Gość gość
nie podałaś BMI, czy jak to tam się nazywa :P

Gość gość
Jest podstawowa zasada by coś brać trzeba dać! Mam takiego wspaniałego faceta tylko pełne otwarcie bez TABU w związku bez obłudy i zakłamania.Ja mogę jemu i on mnie zaglądać do komórki czy laptopa.Bez kłamstw i żądnych tajemnic przed drugą połówka. Do tego intymność to ja i mąż i jest Zawsze podczas Każdego badania u ginekologa nawet gdy jestem na fotelu wspierał porody.Bo gdy izolujemy się i krępuje się męża przy badaniu i porodzie a całkiem Obcego faceta ginekologa nie i mamy tylko z nim intymność to dochodzi bardzo często do zdrady i facet nas zostawia i mu się nie dziwię.Po to mamy ust 2008r art 21 Prawo Pacjenta by korzystać i mieć męża nawet w szpitalu podczas badań i zabiegów bo Zawsze Decyduje Pacjent nie tępy lub z boczny lekarz.

Gość gość
ok wypisałaś oczekiwania,dostałaś odpowiedz od faceta ,a Ty go spławiasz i jeszcze nie rozpoznałaś płci ,jesteś idiotką?

Gość gość
i zabawne jak inne babki koniecznie muszą się pochwalić swoim plus dodać kilka opowieści co za paple :-) w dziale matrymonialnym

Gość gość
"- rodzinny, stabilny uczuciowo, dazacy do stalego zwiazku" Geja szukasz?

"- dojrzaly a nie szukajacy rozrywki i zabawy przez cale zycie" to co wy będziecie robić? telewizję oglądać. jak spełnia wcześniejsze kryteria to przecież jest dojrzały, trochę spontaniczności i będzie idealnie :-)