Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

jest tu może ktoś na poziomie i nie jest mu obojętne o czym pisze właśnie zrobił

Polecane posty

Gość gość

o czym pisze ,właśnie zrobiłem jogurt wg. starego przepisu z wiejskiego mleka i kiepsko wyszło za rzadki. zero tłuszczu bo suka sprzedaje śmietanę i masło a mleko nie dość że odtłuszczone na maksa to jeszcze odbiałczone.Jeszcze 2 lata wstecz to wychodził tak ścisły że można było nóż postawić w garnku ludzie na psy wszystko schodzi za grosz rzetelności a baranom którzy chwalą to mleko wystarcza że się przegotowało.A pytanie kolejne schłodzone czy chemią chrzczone ? Trzymajcie mnie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

×