kendallkendall 0 Napisano Sierpień 9, 2015 . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 9, 2015 Najpierw napisz jakiej narodowości jest ten twój chłopak i gdzie obecnie mieszkasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kendallkendall 0 Napisano Sierpień 9, 2015 Dziękuję za odpowiedź zgodną z moim pytaniem. Brak słów... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brokeninside87 105 Napisano Sierpień 9, 2015 jak to możliwe, że wklejasz zdjęcia cipki całej Polsce, dajesz się w*****ać palcami swojemu fagasowi, ale do gina się wstydzisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kendallkendall Napisano Sierpień 9, 2015 Nie pomagacie mi, po co marnujecie czas na pisanie takich wrednych komentarzy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 9, 2015 Wiesz co a nie doszło do kontaktu ? Mi to trochę na kiłe wskazuje :/ Opisz to bardziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brokeninside87 105 Napisano Sierpień 9, 2015 w linka nie wejdę, jeszcze mnie nie pogrzało, ale to co opisujesz to raczej grzyb, natomiast co Ci da "poważna" (lol) opinia to nie wiem, mamy Cię za darmo wyleczyć, w ogóle dlaczego? ale dobra, moja rada to abstynencja na fagasa, clotrimazol (możliwe, że pomoże, jeśli to grzyb, choć ja kiedyś się posmarowałam i mnie ściągało i szybko odstawiłam, a później wyszło, że bakteria, więc nie wiem na czym to polega, od tego jest GIN) aha, jak nie byłaś jeszcze i nie znasz nikogo pewnego to przyciśnij go, żeby Ci zrobił wymaz, bo ja kiedyś kasę wyrzuciłam w błoto, leczono mnie na co innego, a wystarczyło machnąć wymazówką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kendallkendall 0 Napisano Sierpień 9, 2015 Była palcowka ale seksu żadnego nie było. Nie wiem jak bardziej mam to opisać.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brokeninside87 105 Napisano Sierpień 9, 2015 fuj, ale jesteś zdesperowana, że dałaś sobie tam wcisnąć brudne paluchy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kendallkendall 0 Napisano Sierpień 9, 2015 a Ty chyba czerpiesz satysfakcję z wypisywania takich rzeczy do mnie i robienia ze mnie nie wiadomo kogo. po co na tym forum jesteś? Fora są raczej od tego, żeby pomagać i pytać, ja się pytam i chcę sensownych odpowiedzi a nie ubliżania mi od zdesperowanej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brokeninside87 105 Napisano Sierpień 9, 2015 Fora są raczej od tego, żeby pomagać i pytać, ja się pytam i chcę sensownych odpowiedzi a nie ubliżania mi od zdesperowanej x nie, fora są od wyrażania opinii, a nie od darmowego leczenia ofiary brudnej penetracji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 9, 2015 To ja ci powiem powaznie grzybica swedzi mocno i cipka jest czerwona poza tym sa biale twarogiwe uplawy raczej bez zapachu. Doraznie mizesz pomoc sobie kupujac w aptece ziola z kory debu zaparz i wlej do miski pomocz sie z 15 min. Kup lactivaginal dopochwowy na nic. Mozesz sibie robic tez irygacje pochwy nalezy ja zakwasic i tu najlepiej sprawdza sie citrosept z apteki rozciencza sie z woda 2 x dziennie. Niestety dobre leki sa tylko na receptenajlepszy fluomycyn bierzesz 3 tabl i po sprawie. Mam nadzieje ze pomoglam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kendallkendall 0 Napisano Sierpień 9, 2015 Człowiek uczy się na błędach, ja tego żałuję i jestem ciekawa czy ktoś spotkał się z czymś takim dlatego pytam, nie chce darmowego leczenia tylko porady.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 9, 2015 Acha lek typu fluomycn lub fluconazol( to to samo) moze przepisac lekarz rodzinny i nie trzeba isc do gina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kendallkendall 0 Napisano Sierpień 9, 2015 Dziękuję! Chociaż nadal nie wiem czy to grzybica czy coś innego, podobne objawy może mieć też wirus HPV ale pewności nie mam.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 9, 2015 Najlepiej będzie dla wszystkich jak zejdziesz z tego świata, jednego debila mniej. Skoro wrzuciłaś fotę swojej ci*y do dorzuć jeszcze cy*ce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kendallkendall 0 Napisano Sierpień 9, 2015 Zamiast marnować czas na obrażanie mnie, moglibyście zająć się czymś produktywniejszym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brokeninside87 105 Napisano Sierpień 9, 2015 b Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 10, 2015 Syfiara i brudas! Oryginalny temat topiku brzmiał: ,, mam białe plamy w c.pie' '!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach