Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kendallkendall

dfffddfdfdfd

Polecane posty

Gość gość
Najpierw napisz jakiej narodowości jest ten twój chłopak i gdzie obecnie mieszkasz.

jak to możliwe, że wklejasz zdjęcia cipki całej Polsce, dajesz się w*****ać palcami swojemu fagasowi, ale do gina się wstydzisz?

Gość Kendallkendall
Nie pomagacie mi, po co marnujecie czas na pisanie takich wrednych komentarzy?

Gość gość
Wiesz co a nie doszło do kontaktu ? Mi to trochę na kiłe wskazuje :/ Opisz to bardziej.

w linka nie wejdę, jeszcze mnie nie pogrzało, ale to co opisujesz to raczej grzyb, natomiast co Ci da "poważna" (lol) opinia to nie wiem, mamy Cię za darmo wyleczyć, w ogóle dlaczego? ale dobra, moja rada to abstynencja na fagasa, clotrimazol (możliwe, że pomoże, jeśli to grzyb, choć ja kiedyś się posmarowałam i mnie ściągało i szybko odstawiłam, a później wyszło, że bakteria, więc nie wiem na czym to polega, od tego jest GIN) aha, jak nie byłaś jeszcze i nie znasz nikogo pewnego to przyciśnij go, żeby Ci zrobił wymaz, bo ja kiedyś kasę wyrzuciłam w błoto, leczono mnie na co innego, a wystarczyło machnąć wymazówką.

a Ty chyba czerpiesz satysfakcję z wypisywania takich rzeczy do mnie i robienia ze mnie nie wiadomo kogo. po co na tym forum jesteś? Fora są raczej od tego, żeby pomagać i pytać, ja się pytam i chcę sensownych odpowiedzi a nie ubliżania mi od zdesperowanej...

Fora są raczej od tego, żeby pomagać i pytać, ja się pytam i chcę sensownych odpowiedzi a nie ubliżania mi od zdesperowanej x nie, fora są od wyrażania opinii, a nie od darmowego leczenia ofiary brudnej penetracji

Gość gość
To ja ci powiem powaznie grzybica swedzi mocno i cipka jest czerwona poza tym sa biale twarogiwe uplawy raczej bez zapachu. Doraznie mizesz pomoc sobie kupujac w aptece ziola z kory debu zaparz i wlej do miski pomocz sie z 15 min. Kup lactivaginal dopochwowy na nic. Mozesz sibie robic tez irygacje pochwy nalezy ja zakwasic i tu najlepiej sprawdza sie citrosept z apteki rozciencza sie z woda 2 x dziennie. Niestety dobre leki sa tylko na receptenajlepszy fluomycyn bierzesz 3 tabl i po sprawie. Mam nadzieje ze pomoglam.

Człowiek uczy się na błędach, ja tego żałuję i jestem ciekawa czy ktoś spotkał się z czymś takim dlatego pytam, nie chce darmowego leczenia tylko porady..

Gość gość
Acha lek typu fluomycn lub fluconazol( to to samo) moze przepisac lekarz rodzinny i nie trzeba isc do gina.

Dziękuję! Chociaż nadal nie wiem czy to grzybica czy coś innego, podobne objawy może mieć też wirus HPV ale pewności nie mam..

Gość gość
Najlepiej będzie dla wszystkich jak zejdziesz z tego świata, jednego debila mniej. Skoro wrzuciłaś fotę swojej ci*y do dorzuć jeszcze cy*ce.

Gość gość
Syfiara i brudas! Oryginalny temat topiku brzmiał: ,, mam białe plamy w c.pie' '!!!