Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Preejakulat

Polecane posty

Gość gość

Witam Ok. 7dni temu, z moim chłopakiem 'pieściliśmy się' Chłopak wchodził we mnie i 10sekund przed wytryskiem wyjął + musiałam jeszcze ręką(2razy) dokończyć sytuacje i dopiero doszedł. Czy mogłam zajść w ciążę?Dużo się naczytałam o preejakulacie i już stres mnie zżera. Pomocy!

Gość gość
A miałaś wtedy dni płodne ?

Gość gość
Mój okres jest nieregularny

Gość gość
napisz co ile masz cykle mimo ze nieregularny, bo roznica kilku dni ti maal roznica, ale kilkunastu to jzu duza

Gość gość
Okres czasami dostaje 15, a czasami dopiero 20 któregoś, bądź 30.Rożnie, i trwa około 6-8dni

Gość gość
KTOREGO mialas ostatnią miesiączkę? pamiętasz date kiedy dostalas ostatnią @??

Gość gość
Ja rozumiem, że czasami moze ponieść itd. ale jeśli nie chcesz ciąży to cały czas trzeba być uważnym. Teraz sie nie stresuj bo wogole okresu nie dostaniesz.

Gość gość
15.07 dostałam

Gość gość
Wiem, ale skończyły nam się prezerwatywy, a nie było gdzie kupić-bylismy na wakacjach i tak jakoś nas poniosło.. Dużo się naczytalam o tym wszystkim i mam jeszcze jedno pytanie, krążą opinie, że preejakulat zawiera martwe itd,i on jest jedynie do nawilżenia, to że po poprzednim wytrysku dopiero mogą być w nim plemniki, więc jeśli ktoś po 1 wytrysku, odbędzie się chwile'oralnie' to pozniej juz tego preejekulatu nie ma z plemnikami? Na kazdej stronie co innego piszą i już wszystko mi się myli..

Gość gość
Preejakulat jest własnie takim ,, płynem,, ktory ułatwia przejscie plemników. Jednak może on zawierac kilka żywych plemników, jednka niezdolnych do zapłodnienia. Bedzie dobrze :)

Gość gość
Nawet jeżeli okres jest nieregularny można wyznaczyć dni płodne. Wystarczy kupić tester fazy cyklu np Afrodytę na ślinę. Mam ją i mogę spokojnie polecić.

Gość gość
Zgadzam się, ten tester jest bardzo skuteczny. Aż się zdziwiłam, bo na poczatku podchodziłam do niego bardzo sceptycznie.

Gość gość
Jeśli dokończyłaś mu lewą ręką, jesteś w ciąży, a prawą - złapałaś rzeżączkę ;)