Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czekam aż mojej eks rozpadnie się związek

Polecane posty

Gość gość

dla czystej satysfakcji i zawiści.Byłem z nią pół roku, obrażała mnie, wyzywała, porównywała z eksem do którego chciała wrócić o czym mi nie mówiła i zdradzała na koncu z nim. Od roku sa razem. Nienawidzę jej bo od początku czułem że coś z nią nie tak a mimo to uważałem że jak dwójka ludzi się postara to się uda. Wkurza mnie to że dalej są razem i że mimo tego że byli ze soba tylko 4 miesiące przed i kilkanaście miesiecy wczesniej to teraz im wyszło.

Gość gość
trzymała mnie jako opcję zapasową i to jest najgorsze, przez ten cały czas a potem tak po prostu zwyzywała i nazwała frajerem

Gość gość
Niedoczekanie Twoje :-P 🖐️

Gość gość
Trochę wiem co czujesz. Pisze, że "trochę" bo jestem w innej sytuacji, bo domniemana przyjaciółka odbiła mi chłopaka z którym już prawie byłam. Ja go znałam 8 miesięcy a ona na trzecim spotkaniu poleciała się z nim całować. Wiem że specjalnie bo widziała jakie mamy relacje. Oczywiście wybrał ją bo jest ładniejsza i z dużo bogatszej rodziny, ale nadal uważam że to nie fair i szczerze mam nadzieję że ją szlag trafi... Nic mnie tak nie usatysfakcjonuje jak ich rozstanie... Także i mi i tobie pozostaje chyba tylko czekać.

Gość gość
nie życz drugiemu co tobie niemiłe

Gość gość
coś chyba u nich się psuło ale zastanawia czy dla niego jest taka sama jak dla mnie, jesli tak to mi ich zwiazek nie przeszkadza

Gość gość
ludzie to szmaty niestety

Gość gość
22,51 na twoim miejscu byłabym wdzięczna przyjaciółce za to, że pokazała mi z jakim gałganem o mały figiel się nie związałam :D

Gość gość
23:21 Mówisz? Może i fakt, ale i tak jestem mściwą osobą i mam nadzieję że kiedyś odstawi ją tak dla innej. Żeby było sprawiedliwie i żeby zobaczyła jak to jest.

Gość gość
Żeby było sprawiedliwie to jego powinny odstawiać jedna za drugą :)