Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie moge wyjac tamponu;(

Polecane posty

Gość gość
A po imprezie byłaś że tak długo spałaś?

Gość gość
wyjmowałbym jak reksio szynkę

Gość gość
brokeninside87 dziś ja cię posiądę i lepiej zrób sobie wcześniej ozonowanie pochwy:classic_cool:

Gość gość
Brokuś weź napisz, jaki masz problem z facetami.;) Tak bez żartów, zaraz użyjemy edycji. Byłaś molestowana w dzieciństwie? Zgwałcił cię pasiak?

Gość gość
ty masz się ozonować, wredna mendo - by zabić bakterie i pozbyć się smrodu:D a pasiak to taki krakowski podczłowiek, biega czasami po mieście i szuka problemów:classic_cool:

Gość gość
Po chwili zastanowienia, wole mieć pasiastych pedałów za znajomych, niż kafeterie i wirtualne przytulaski. I misia1. Udaj się brokuś do specjalisty bo czas ci się kończy, zaraz trójkę zobaczysz.;)

Gość gość
Wdepnęłaś kiedyś w g****o i wsiadłaś do samochodu, taka sytuacja, by przy 150-kilku km/h zacząć czuć smród i próbować na autostradzie pozbyć się butów i wyczyścić pedały? Właśnie tak trafiłem na kafeterie. :classic_cool: Pozdrawiam Naciusiu. Ty k****.

Gość gość
Ty brokuś, na milion procent masz jakiś uraz z dzieciństwa.;)Wiesz, nawet po latach policja chętnie ci pomoże.

Gość gość
Oj wątpię.;)Wierze za to, że psychiatra odklei cię któregoś dnia od monitora i wirtualnego czochrania. Gwałt albo inną patologie da się wyczuć w każdym twoim wpisie i nie powinnaś tego w sobie dusić. Otwórz się, śmierdzący tygrysku przed terapeutą.;)

Gość gość
Weź przyssawke do odtykania wanny zlewu i possaj troche ze szparki moze kolek wyskoczy:-P

Gość gość
wpadl glebiej ;(

Gość gość
włóż chochlę w c****o i wyciągnij. Jak można byc taką tępą

Gość gość
mam strasznie ciasna i merdanie palcami nie wchodzi w gre;/ ogóle, jak ciągne za ten sznurek to tak jakbym probowala pchac góre-zastój totalny, tampon jest gdzies gleboko a sznureczek się rozciąga. Kapie ze mnie cos brunatnego i smierdzacego wiem ze to obrzydliwe-przepraszam. chyba zaraz sie wykapie i pojde do szpitala

Gość gość
W ogole jak juz bede w szpitalu to gdzie mam isc ? podejsc do recepcji czy jak ? nigdy nie bylam w takiej sytuacji;/

Gość gość
Hahaha padlam xd nie lepiej było zapytać się kogoś w rodzinie płci damskiej niż tutaj o takich rzeczach pisac?zaraz o g****e beda pisać,tragedia wyczuwam tutaj trolla

Gość gość
akurat uwierzę że dwa dni z tym łazisz

Gość gość
pomocy!!

Gość gość
No niestety to nie prowo,w szpitalu i tak nie powiem ze dwa dni tylko co najwyzej jeden-spalilabym sie ze wstydu :o nikomu tez nie powiem,nie chce sie narazac na wstyd

Gość gość
to powiedzcie mi chociaz co mam powiedziec w szpitalu tzn gdzie isc

Gość gość
masz 20 lat? powiedz że chcesz w trybie pilnym do ginekologa,możesz też iść rano do przychodni,może Cię przyjmą jak powiesz że nagły przypadek ,a jak nie to Cię odeślą gdzieś,normalnie mów że ugrzązł ci tampon

Gość gość
a najgorsze jest chyba to,ze pracuje w znanym miejscu w duzym miesice,w samym centrum,jak ktos z personelu tam przyjdzie,to.....:o chyba pojade do innego miasta

Ściema, dawno dostałaby zakażenia. Przy używaniu tamponów higiena to podstawa, jej brak kończy się zakażeniem organizmu\. Fleje i zapominalskie powinny odpuścić sobie ten produkt.

Gość gość
Broken, to niestety nie jest prowokacja, jak ciagne za sznurek to strasznie mnie boli,cud ze sie nie urwał

Gość gość
jakie fleje??lol nie znasz sie,bo nie dostalam zakażenia

Gość gość
fuj, masz już mech w pochwie, a przez cały dzień to w sobie gotowałaś:(

Gość gość
tak mam 20 lat a co??? ale wstyd, jak ja sie tam pokaze:o

gość dziś jakie fleje??lol nie znasz sie,bo nie dostalam zakażenia x Mieszanka głupoty i zrządzenia Boskiego czynią cuda, widocznie masz jeszcze jakieś przeznaczenie w świecie żywych;).

Gość gość
jest w sumie coś jeszcze czego się bardzo wstydzę, bardziej od własnej głupoty i trzymania tego w sobie przez dwie doby:O mianowicie ta sytuacja zaczyna mnie...podniecać:O