Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 23 lata i wyglądam na 13. Ludzie nie traktują mnie poważnie...

Polecane posty

Gość gość

nie mowiąc juz o facetach, nie mam powodzenia u facetów. Mnie mlody wyglad wcale nie cieszy, wygladam bardzo mlodo z twarzy, na dodatek jestem niska i mam drobną budowe ciała, jak dziewczynka delikatna. Koncze studia i szukałam juz pracy powazniejszej ale ludzie nie tratują mnie powaznie, myslą ze jestem uczennicą i szukam pracy na wakacje, są w szoku gdy dowiedzą sie ile mam lat. Ostatnio wracałam z imprezy z koleżanką i kolegą, kolega był troche pijany, minelismy patrol policji, puscili nam sygnał i wysiedli, od razu do mnie tekst CZY RODZICE WIEDZĄ CO ROBISZ O TEJ PORZE ? :O żenujące to jest strasznie, kazali pokazac dokumenty i zrobil policjant oczy jak mu wyjęlam dowód, przyglądal sie jakby byl sfałszowany :O Jestem załamana.

Gość gość
to dobrze, ze jestes tak mloda mozesz byc w zwiazku z 17letnim chlopakiem

Gość gość
Problem w tym, że ty nie wyglądasz młodo, tylko dziecięco. Znam taką kobietę, co w wieku 30 lat wygląda jak gimbus, a wykłada na uczelni. Niskie i drobne dziewczyny właśnie wyglądają jak dzisci. Jeżeli do 5-7 lat twoje ciało się nie zmiwni, to pewnie zawsze będzie wyglądała jak dzieciak.

Gość gość
Ja mam 24lata a wygladam na 15lat ogladaja sie za mna dziewczyny z podstowowek czy gimnazjum :( strasznie mlodo wyglądam z twarzy mimo zarostu

Gość gość
Lepiej ze wygladasz dziecinnie niz jak stara baba, spojrz na Chodakowską, cialo ma super ale twarz ? stara wysuszona rura, a ludzie traktują cie niepowaznie bo pewnie jestes nieśmiala, zamknieta w sobie, pozwalasz im na takie traktowanie. Ja w liceum mialam matematyczke ktora miala ze 155 wzrostu, drobnej budowy, z twarzy wygladala mlodziutko, mlodziej niż wiekszosc dziewczyn w klasie :O a byla po 30stce, tyle ze byla pewna siebie, elegancka i nie dala sobie w kasze dmuchac, mowila cicho ale jak krzyknęla to na korytarzu bylo slychac :P

Gość gość
Idz do stylistki moze ci poradzi jak sie ubierac malowac itp

Gość gość
jaaasne, zaraz kur/wa na 10 skończcie wyolbrzymiać z tym odmładzaniem się, bo już nie wiadomo czy śmiać się czy płakać zapewne wyglądasz 3/4 lata mniej, góra 5 i tyle

Gość gość
Pokaz fote (z zamalowanymi oczami) bo nie wierze ze wygladasz na 13

Gość gość
Ciesz się. Mam 50 a wyglądam na 30. Dziewczyny 25lat wykonują znaczące ruchy biodrami gdy myślą że nie widzę bo uważają że różnica wieku jest minimalna ;) a jestem przystojny szczupły wysoki i mam wszystkie włosy.

Ponoć tacy ludzie jak ty nie dożywają starości. Smutne ale ciebie pewnie będzie cieszyć i tak.

Gość gość
annil_ dziś Ponoć tacy ludzie jak ty nie dożywają starości. x Ponoć blondynki są głupie a w pacanowie kozy kują.

Gość gość
Miałam to samo, dopiero po 30 zaczeli mi mówic per pani... :( Musisz sie przyzwyczaic, ja tez jestem b niska 152 cm wzrostu, sa wtedy tzw drobne rysy twarzy, tez miałam incydent z policja ale w wieku 28 lat mnie wzieli za jakś gówniare... strasznie to wkurzajace, niskimi osobami ludzie pomiataja, a potem sie dziwia ze są b agresywne