Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcialbym zaprosić koleżankę ze studiów do grona znajomych na fb

Polecane posty

Gość gość

Nie ukrywam, że od początku mi się podobała i chciałbym zobaczyć, wywnioskować ze zdjęć, opisów czy kogoś ma. Problem w tym, że na roku jestem raczej odludkiem, większość ludzi w mojej grupie to puste jednostki,których celem życiowym jest melanż :/ Ona jest z drugiej grupy, którą raczej słabo znam. Dziewczyna wydaje się naprawdę fajna i skromna. Pytałem kiedyś koleżankę o nią to mówiła, że to w porządku dziewczyna, ale nie wie czy kogoś ma. Glupio mi tak nagle zaprosic do grona znajomych na fb zwłaszcza, że nigdy nikogo nie zapraszam, bo go nie używam. Czy Waszym zdaniem zaproszenie jej może ją speszyć? Wiem, że to głupie pytanie (nie musicie mi z tego powodu dogryzać :) ) po prostu nie chce głupio przed nią wypaść.

Gość gość
Daj jej namiar napisze że Ci sie podoba i zapytam czy z kimś jest. Miękka faja

Drogi kolego, skoro jesteś w wieku studenckim, to masz minimum 19 lat, i moim zdaniem, skoro w tym wieku masz tego typu rozterki, to będzie ci bardzo ciężko. Takie pytania to gimnazjum, maksymalnie liceum, później w dorosłości już nie bawimy się w takie rzeczy, w necie w każdym razie to nie ma skrępowania. odwagi!!!

Gość gość
jak nie uzywasz, to nie zapraszajChyba ,ze aczniesz i to nie ona bedzie pierwsza najoma, PO co ja masz zreszta zapraszac do znajomych fb, skoro ja widzisz w realu?

Gość gość
Ogólnie nie mam jakiegoś problemu w kontaktach z dziewczynami. Po prostu jak mi się któraś bardzo podoba to mam cholernie wielką "blokadę". A co do fb to jest mi tylko potrzebne do sprawdzania informacji na roku akademickim, nikogo nie zapraszam i nic nie lajkuję, bo mi to kompletnie niepotrzebne, a ją chcę zaprosić, bo jestem ciekawy czy kogoś ma. Zwykle dziewczyny umieszczają zdjęcia z nimi. Z resztą wiem, faktycznie durne pytanie.

Gość gość
Powinieneś umrzeć. Społeczeństwo nie potrzebuje słabych jednostek.

Klikaj na zaproszenie do znajomych i się nie zastanawiaj, jak odrzuci to wiesz na czynm stoisz a jak przyjmie to wtedy się będziesz dalej zastanawiał :-P