Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci jakie kobiety są bardziej pociagajace?

Polecane posty

Gość gość

Te empatyczne i dobre czy egoistyczne suki?

Gość gość
Psy latają za sukami.

Gość gość
Zdecydowanie egoistyczne suki :D

Gość gość
Egoistyczne suki to prostytutki z wieloma partnerami, zrytą psychą i poy*****m charakterem.

Gość gość
wystarczy być dobrą i empatyczną dla dwóch jednocześnie :-) i już mamy podłą gadzinę

Gość gość
uwielbiam cieple kobiety, ale jest ich dzis strasznie malo..albo sa, tylko wola te swoje cieplo skrywac nie wiadomo po co. generalnie z wspolczesnymi kobietami jest kiepsko..kobiety sa podatne na manipulacje, a dzis sie im wmawia ze powinny byc niezalezne, zimne i najlepiej umiesnione jak chodakowska...

Gość gość
Ja jestem dość zimna, nie przywiązuje się do ludzi, świetnie się z nimi bawię, ale nie ma dla mnie znaczenia co z nimi sie pozniej dzieje, natomiast dla kilku wybranych osób jestem bardzo czuła, troskliwa i wyrozumiała. Resztę mam głęboko w .... ;) Takie miłe dla wszystkich raczej nikogo nie pociągają.

Gość gość
mnie pociągają. to tylko wlasnie takie jebniete kobiety mysla ze jak inna kobieta potrafi byc sympatyczna dla wszystkich to juz nikogo nie pociaga. kobiety za duzo mysla o tym co mysla inne kobiety

Gość gość
bo baby w większości to zadufane w sobie idiotki,ja uwielbiam kobiece i delikatne

Gość gość
musi ważyć więcej dużo więcej niż 100 kg. o takie mnie pociągają

Gość gość
generalnie najbardziej pociagajace to sa kobiety...tajemnicze

Gość gość
Ja jestem kobietą ciepłą miłą gospodarną i co mój mąż wolał całe życie być wykorzystywany przez zołzy takie wolał po co mu była ładna i mądra żona potrzebna albo idiota albo erotoman z zaburzeniami.....

Gość gość
Nie ma żadnej uniwersalnej recepty. Podobają się nam te które akurat się spodobają a w praktyce wygląda to tak że najczęściej nie te które spodobać się powinny. Zazwyczaj wybieramy niewłaściwe partnerki co znaczy że mamy dokładnie ten sam problem co wy ;) Ktoś się spodoba a po czasie okazuje się że był to najgorszy wybór ze wszystkich możliwych. Mnie podoba się szczupła ładna (w mojej ocenie) z małym biustem ale charakteru nie widzę i początkowo ma on najmniejsze znaczenie. Liczy się poczucie humoru a nie jakaś tam dobroć cokolwiek miałoby to oznaczać. Zresztą i tak początkowo nie chodzi przecież o wspólne życie tylko wspólną zabawę. A tak szczerze mówiąc to wcale nie tylko początkowo bo żenimy się właśnie z taką z którą nie powinniśmy więc egzamin praktyczny też oblewamy z kretesem ;) Tak samo jak dziewczyny.

Gość JadwigaJunior1
Moim zdaniem, to pytanie raczej pozostanie bez odpowiedzi, bo każdy facet jest inny i ma inne potrzeby/zamiłowania itp. Myślę jednak, że z wiekiem mężczyznom zaczynają podobać się panie "na życie", a nie takie "na zabawę". Zresztą, Drogie Dziewczyny, czy z nami nie jest podobnie? Na początku szukamy przystojniaków z klatami i nie wiadomo czym, a później wystarczają nam zwyczajni jak chociażby ten pan http://ekstaza.pl/profil/jarkox251 czy milion innych. Zgodzicie się?

Gość gość facet man
Autorko, a czemu pytasz? Tak bardzo zalezy ci na opinii facetow, ze gotowa jestes zagrac role tej statystycznie bardziej atrakcyjnej grupy kobiet? Chcesz byc suka? Jestes zalosna... Ja jestem facetem i uwazam, ze kobieta powinna byc przede wszystkim soba.

Gość gość
JadwigaJunior1 dziś Myślę jednak, że z wiekiem mężczyznom zaczynają podobać się panie "na życie", a nie takie "na zabawę". x Raczej nie. Biorąc ślub oczekujemy że żona zawsze będzie wesoła pełna energii i chętna do zabawy a takie ,,do życia'' to dla nas zdewociałe babska które nas nudzą a nawet straszą ;) Nie lubię powtarzać cudzych słów ale jest takie powiedzenie całkiem bliskie prawdy mówiące o tym że biorąc ślub chłopak ma nadzieję że dziewczyna się nie zmieni a dziewczyna ma nadzieję że chłopak się zmieni. Oboje są niestety w błędzie ;)