Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CHCE WZIĄĆ ROZWÓD..ZAKOCHAL SIE WE MNIE POMOCY

Polecane posty

Gość gość

No więc poznałam pewnego faceta jest starszy o 20 lat . pisaliśmy trochę i on powiedział mi o swoim małżeństwie ze żony nie kocha ze ona o tym wie praktycznie od początku..mają dorosłe dziecko...mowi ze chce wziac rozwód...ze chce ze ona być..zakochałam się w nim...oczywiście nie spalam z nim,ani nie lecę na żadnąkasę...poprostu go kocham.. on powiedział mi ze parę dni temu powiedział żonie ze chce rozwodu...twierdzi ze nie chce być w udawanym związku na siłę gdy nie czuje nic do niej..ze postanowili zostać ze sobą dla dziecka i tak żyją tyle lat..ok 20 lat są razem.. mówi ze od 10 lat nie śpią ze sobą...dziecko wie o mnie i akceptuje..ale ja poprostu niewiem co zrobić to nowa sytuacja dla mnie ...żal mi jego żony bo nic do niej nie mam nie znam osobiście ale raczej sympatyczna..i wporzadku...ale gdy pytałam go czy jest pewny tego co robi, ze przecież tyle lat są ze sobą i tyle przeżyć to on mowi ze jest dorosły ze odróżnia miłość od zakochania...ze żona żyje w wyimaginowanym szczęściu bo stawarza iluzje niepotrzebnie..i ze z nim nie będzie szczęśliwa ze jest młoda i atrakcyjna i sobie kogoś znajdzie...tak on.mówi...i ze decyzję podjął i nie zmieni zdania...totalnie niewien.co robić mam..on jest prawnikiem więc z rozwodem pewnie problemu nie będzie ale ja się boje ze to moja wina choć i tak jej jak mówi nie kocha ..kocham go i czuje za to wstyd bo przecież wiem ze ma żonę...:( pomóżcie mi co robić

Gość gość
nie kłam gdybys bła taka jak piszesz to od chwili kiedy on powiedział ze jest zonaty ,powinnas przestać z nim flirtować i pisać.On już wie ze z Tobą będzie miał dobry sex i szczęście? takie adwokat to idiota

Gość gość
Mają ślub kościelny? I jaki jest Twój światopogląd? W sumie to smieszny dziadek, w kryzysie wieku średniego, który dowartościowuje się zwiazkiem z młódką...A miłość? Ech, nie masz pojęcia, jakie rzeczy faceci nazywają miłością i jakie podłości nią usprawiedliwiają...

Gość gość
to matumuzeum

Gość gość
Hahahaha sa ze soba 20 lat maja dorosle dziecko, ale zona jest mloda i atrakcyjna i kogos sobie znajdzie... Buahahaha... Nie znajdzie :) zwykly tani tekst zebys nie czula sie winna :P

nic nie rób jak będzie po rozwodzie i zobaczysz wyrok, to wtedy się zastanów, czy chcesz z nim być czy nie - bo wtedy dopiero te rozważania będą miały sens

Gość gość
A niby dlaczego ta zona nie miałaby sobie kogoś znaleźć? Nie znam gościa , nie wiem czy ściemnia czy nie ale to nie wina autorki ze on zamierza podjąć taka a nie inną decyzję ( jesli to nie ściema) na miejscu autorki wstrzymałabym sie z jakimikolwiek poważniejszymi krokami wobec tego pana dopóki sie naprawde nie rozwiedzie.

Gość gość
Co ty za brednie dziewczę wypisujesz. Żona prawnika jak się dowie o tobie to i sam prawnik będzie miał problem w sądzie z rozwodem