Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sasha17

Hejka

Polecane posty

Gość Sasha17

jestem tu nowa

Gość gość
Cześć. Też jestem nowy ale to nie jest temat interesujący. Powiedz mi lepiej co oznacza ta siedemnastka. Masz siedemnaście lat czy lubisz siedemnaście razy dziennie? A może i jedno i drugie? ;)

Gość Sasha17
Mój wiek

Gość gość
Teraz nie wiem co powiedzieć ;)

Gość gość
A co chciałbyś powiedzieć

Gość gość
Miałem nadzieję że będę ci mógł te siedemnaście razy dziennie zaproponować i liczyłem na to że w liczeniu tych razy nie będziesz za bardzo skrupulatna ;) ale proponować to siedemnastce mam opory choć chęci wciąż mi nie brakuje ;) Z możliwościami jak wiesz bywa gorzej bo facet to nie jest aż tak wydajna maszynka i na tym polu bije nas wibrator nawet z częściowo wyczerpaną baterią ;)

Gość gość
Nie przesadzaj. Dwa razy to by nawet seksualny kaleka wytrzymał ale przyznaję że siedemnaście razy z rzędu to z pewnością nikt zdrowy ;) Dlatego liczyłem na brak skrupulatności w liczeniu ;)

Gość gość
Widzę. Widzę też i to że dziewczyna jeszcze chyba nie teges ;) a ja ją tutaj gorszę seksualnymi propozycjami ;) Co prawda w żartach ale pewnie mnie znielubiła ;)

Gość gość
W sumie masz rację i nawet sie dziwię że sam na to nie wpadłem bo przecież też jestem nowy i seksu się boję ;) No i wstydzę się okropnie tak wirtualnie rozbierać się przed niepoznanymi jeszcze dziewczynami ;)

Gość gość
Wymyśliłem co mi da spokój i ukoi mi skołatane nerwy ;) Zrobimy tak: Ponieważ jesteś mniej nowa ode mnie i z pewnością jeśli w ogóle jeszcze się rozbierać wstydzisz to na pewno mniej niż taki nowicjusz jak ja ustalamy że ty zaczniesz rozbierać się pierwsza a ja dołączę dopiero w chwili kiedy będziesz już topless ;) Później jakoś delikatnie żebym się nie spłoszył na z powrotem nie ubrał będziesz mnie musiała przekonać że i tego seksu nie muszę się aż tak strasznie bać ;) No to co? Umowa stoi? ;)

hmm ja raczej nie jestem dobra kandydatka do tego by oswajac cie z seksem :)

Gość gość
Nie mów że jesteś chłopakiem bo sie normalnie na resztę życia do seksu zrażę ;) Teraz mnie koledzy palcami wytykać będą i śmiać się do rozpuku bo facetowi seks proponowałem ;)

jestem kobieta tylko ze cnotliwa a moj wianek zachowuje dla tego jedynego wiec wybacz. Moze poszukaj jakiej bardziej rozwiazlej kobiety na dziale erotycznym :)

Gość gość
Jak mam szukać kiedy się zakochałem ;) ? Żartujesz sobie? Teraz mam problem bo wstydzę się i boję a muszę cię uwieść ;) Mam!!! Jestem jedyny na świecie!!! ;) Uwierz mi że nigdy jeszcze w żadnym miejscu nie spotkałem brzydszego!!! ;) I trochę małego mam ale wy dziewczyny a szczególnie dziewczyny porządne wiecie przecież że są sprawy ważniejsze od tych orgazmów o których ostatnio wszędzie słychać ;)

Owszem sa rzeczy wazniejsze od orgazmow i coz to za bajeczka jak mozna zakochac sie w literkach ;)

Ale tekst swietny jestem jedyny na swiecie nigdy nie widziałem brzydszego normalnie padlam :)

Gość gość
Nie w literkach i nie tak dosłownie kochać. No co ty? Nie rozumiesz?! ;) Namawiam cie na seks a ty mi o czystości przedmałżeńskiej nawijasz ;)

Gość gość
Nie chciałem się po prostu chwalić bo tak naprawdę to jestem po prostu boski a mój aligator wielki jak dąb ;) Miałem nadzieję że zrobię ci miłą niespodziankę ;)

jak jestes tak dobrze wyposazony nie bedziesz mial problemu ze znalezieniem kobietki do seksowania

Gość gość
Dwoję się i troję a ty wciąż uparcie odmawiasz. Co tu zrobić..? Co robić..? Samemu ze sobą to mi się już znudziło ;) Może na litość bym cię wziął?! ;) Możesz mi wierzyć że wstyd mi z tego powodu ale za seks z litości tez byłbym ci wdzięczny ;););) No weź nie odmawiaj już bo mi pomysłów brakuje! ;)

Bo twarda ze mnie sztuka i zdania nie zmienie wiec zanim sie zbulwersujesz moimi odmowami pozwol ale sobie juz pojde

Gość gość
Nie pozwalam ;) Poszła sobie ;)