Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilkllll

Czy facet z własnym mieszkaniem to ....

Polecane posty

Gość kamilkllll

.... dobra partia dla kobiet.

Gość gość
Mam mieszkanie 20 lat stary kawaler jestem :-) wpadaja domnie mezatki z nadzieja ze darmo wypija. Tak ze nielicz nato ze znajdziesz panne,no chyba ze masz wille z basenem i z******te konto:-P

Gość gość
Widząc po tym co mówią / robią moje koleżanki to tak. Chata, auto, dobra praca. Tylko szkoda, że nic od siebie nie wymagają. Mnie mają za straconą bo mam swoje.. Głupia zamiast faceta z mieszkaniem znalezc

Gość gość
a co myślisz,że posiadanie mieszkania to jakiś niewiadomo jaki luksus?? każdy facet powinien mieć mieszkanie, ja jestem kobietą i też mam swoje mieszkanie, gołodupca w życiu bym nie wzięła, no chyba ,że ma dopiero 20 lat ale to wtedy byłby dla mnie za młody, uważam że każdy facet w okolicach 30 tki powinien mieć mieszkanie i jakiś w miarę porządny samochód

Gość gość
aha i pracę na stałą umowę, nie jakąś śmieciówkę, zarobków dużych nie wymagam, ale te 3 tyś zł minimum na rękę powinien zarobić

Gość gość
Wole umowe zlecenie za 6000 zl miesiecznie niz umowe o prace za 3000 gdzie druga polowa idzie do zus i wiecej jej nie zobacze