Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matilda77

Nie moge sobie z tym poradzić

Polecane posty

Gość matilda77

Ktoś bardzo mocno naubliżał mi, to była rozmowa przez ineterent ale mimo wszystko. Ja zwróciłam temu komu uwagę, jakieś trzy godziny póżniej ten ktoś mnie przeprosił. To nie była pierwsza taka sytuacja że on mnie obrażał, wcześniej mieliśmy takie potyczki słowne, póżniej nie odzywalosmy się do siebie. Aż w końcu ostatnia rozmowa, przelała szalę. Ja w sumie tak jakbym przyjęła te przeprosiny. Ale teraz widzę że zrobiłam źle, chyba nie tyle na niego co na siebie jestem wściekła. I że w ogóle kontynowaąłam tą znajomosc, a on zwyczajnie zrobił sobie ze mnie worek treningowy. To były może 3 rozmowy, w jednej naprawde przesadził, po czym nie odzywałam się do niego, póżniej rozmawialiśmy był wporządku, i niepotrzebnie, głupia jestem że dałam sie znowu wkręcić, i zapomniałam o tym jak okrtutnie mnie potraktował. Jestem teraz strasznie wściekła, jak ktoś zwróci mi uwagę, skrytykuje o coś, od razu zaczynam płakać, wszystko się we mnie kumuluje nienawidzę go z całego sercaza to wszytsko co napisał, i na dodatek, jeszcze, ja to przyjełam jakby nigdy nic. Dopiero teraz zaczęło się to we mnie wszytsko odzywać. Zablokowałam go na fb, ale mam ochote mu wygarnać wszytsko napiać, tylko zastanawiam się czy jest sens? Jak myślicie, wygarnacm u wszytsko by ulżuć sobie, czy może zostawić, i zignorować. Nie wiem co robi, od wczoraj po prostu nie radze sobie z tym.. Ktoś miał podobmą sytuację?

Gość gość
w sumie po tym wszytskim gadaliśmy normalnie, więc on mysli ,ze jesteśmy w zgodzie, ale ja juz nie mam zamiaru nabierac się kolejny raz. Dopiero po czasie, wszytsko do mnie dotarło i go zablokowała. Jak myslicie, lepiej jak go oleje,m co go bardziejn zaboli, to co napisze, czy to, że bez słowa wyrzuciłam go z mojego życia. Chvoiałabym też sobie jakoś pomóc, dac upust temu wszytskiemu, nie wiem sama co robić.

Gość gość
chyba lepiej będzie jak go oleje, to go bardziej zaboli.. i będzie zdezorientowany, bo nie będzie miał pewności, co to spowodowało. Tak jest, tak zrobię.

Gość gość
Czuć gimbazą, pozdro

Gość gość
Niech zgadnę, on chciał cię zaprosić na randkę a ty go skrytykowałaś w stylu "jak śmiałeś nawet pomyśleć, że ja mogłabym iść z kimś takim jak ty" On się wkurzył bo pojechałaś na jego ego, a teraz grasz wielką skrzywdzoną i obrażoną. Już ja was znam polskie kobiety manipulatnki. Wszystko z pewnością jest twoja wina, wiesz o tym i teraz szukasz usprawiedliwienia w necie. Idź się palnij skończona idiotko!