Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zapytać mężczyznę czy chodzi mu tylko o seks czy o stworzenie poważnego zwią

Polecane posty

Gość gość
Tak,uważam że jestem wyjątkowa! Nie dam d**y byle komu bo nie jestem łatwa, nie jestem zdesperowana,jeżeli nie pasują takie warunki to dowidzenia i koniec. Jeżeli nie chce czekać na bliskość to przykro mi ale nie mamy o czym gadać

Gość gość
kobieta sie nie szanuje -oj zle, oj d***** kobieta sie szanuje - jeszcze gorzej :D oj, faceci na tym forum...

Gość gość
Zapytanie nic nie pomoże, bo facet z natury związku nie chce... jestem facetem więc to wiem :) Problem w tym, że nawet kiedy jest się z kobietą tylko dla seksu, albo ot tak żeby mieć z kim spędzać czas, to może przyjść taka chwila że zacznie nam na niej zależeć i to cholernie zależeć, bo faceci mają większą skłonność do przywiązywania się. W sumie co to za różnica, czy będzie się w związku i będzie się uprawiać seks, czy będzie się w bliskiej relacji "przyjacielskiej"? Jedna i druga relacja może skończyć się czymś więcej, albo rozstaniem, tego nie da się przewidzieć. Masz wątpliwości, to na razie nie myśl o seksie, bo chyba jak na razie to tobie na nim bardziej zależy niż jemu, bo to ty zadałaś to pytanie.

Gość gość
Mi bardziej zależy na seksie?serio? A czytasz w ogóle wcześniejsze wypowiedzi? Powtórzę się..On nigdy nie był w związku a przyjaciółki nie szuka stąd moja obawa że chce tylko seksu bo jedyne dziewczyny jakie miał to chyba te na jedną noc. Nie chcę się rozczarować jakbym się zakochała a on mnie oleje i powie ze nie szuka kobiety na stałe..rozumiesz? Boje się ze ja się zaangażuje a on nie a nie chcę tego powtarzać kolejny raz i dlatego chciałabym wcześniej wiedzieć żeby później nie było wzajemnych pretensji.

Gość gość
A ty rozumiesz że tego nie da się z góry ustalić? Facet to nie baba, nie zakochuje się od pierwszego spojrzenia, więc teoretycznie każda relacja z kobietą jest powiązana w mniejszym lub większym stopniu z seksem. Nawet jeśli zależy mu wyłącznie na jednym, to i tak nigdy się tego nie dowiesz przed, bo tylko idiota powiedział by prawdę mając na celu wykorzystanie drugiej osoby. Poza tym może być i tak, że on chce czegoś więcej, a ty go wykorzystasz, prześpisz się z nim, za jakiś czas uznasz że to jednak nie to i odejdziesz! Dlatego zakładanie z góry czegoś poważnego to idiotyzm w najczystszej postaci, uczuć nie da się zaplanować i nad nimi panować, co ma być to po prostu będzie... a jeśli masz obawy co do jego intencji, to po prostu nie wchodź mu do łóżka i to tyle. Najbardziej śmieszą mnie laski, co narzekają że facet ich wykorzystał i zostawił... tylko kto im kazał rozkładać nogi? Nikt ich na siłę nie brał, robiły to dobrowolnie, to też miały ochotę na seks, a że intencje były różne, to już inna sprawa.

Gość gość
Mi bardziej zależy na seksie?serio? A czytasz w ogóle wcześniejsze wypowiedzi? Powtórzę się..On nigdy nie był w związku a przyjaciółki nie szuka stąd moja obawa że chce tylko seksu bo jedyne dziewczyny jakie miał to chyba te na jedną noc. Nie chcę się rozczarować jakbym się zakochała a on mnie oleje i powie ze nie szuka kobiety na stałe..rozumiesz? Boje się ze ja się zaangażuje a on nie a nie chcę tego powtarzać kolejny raz i dlatego chciałabym wcześniej wiedzieć żeby później nie było wzajemnych pretensji.

Gość gość
Szanować siebie?właśnie to robię a zostaje tylko krytykowana na tym forum jakbym było wręcz przeciwnie

Gość gość
To jest krytykowanie tylko uświadomienie ci że to co się stanie, czy zostaniesz wykorzystana zależy w dużej mierze tylko i wyłącznie od ciebie i twoich wyborów. Facet któremu zależy tylko na zaliczeniu kobiety, nie będzie tracił czasu na zbędną zabawę, dość szybko się o tym dowiesz, bo będzie do tego dążył i będzie się denerwował gdy odmówisz. W relacjach damsko-męskich zawsze będzie obecny seks, bo seks, to zaufanie, bliskość, więź emocjonalna, itd... gdyby nie seks, to ludzie nie łączyliby się w pary, bo i po co? Więc odpowiadając na twoje pytanie z tematu, tak facetowi zależy na seksie, ale czy tylko? Na to pytanie sama musisz sobie odpowiedzieć, bo to ty go znasz i to ty masz możliwość obserwacji jego zachowań.

Gość gość
Poczekam i zobaczę,pewnie tak jak twierdzisz szybko wyjdą na jaw prawdziwe zamiary faceta.

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Chcę być Twoją suczką. Tutaj zobaczysz moje fotki i kontakt: http://seksnumer.pl/sex-telefon-basia.html Wiem, że tylko jako uległa suka mogę osiągnąć orgazm. Chcesz by Twoja niewolnica nie marudziła tylko pokornie wykonywała nawet najbardziej wyuzdane zadania. Jestem gotowa! Wystarczy kilka mocnych lub wulgarnych słów a staję się suką. Gdy wejdę w ten stan możesz ze mną zrobić wszystko co zechcesz.