Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobietom podobają się najbardziej faceci tępi, kpiesko myślący?

Polecane posty

Gość gość

Czemu tak jest? Obserwowałem wczoraj pary na mieście. Ten sam schemat, wytatuowany bełkoczący wyrokowiec, albo tępy przystojniak z miną wyrażającą niezrozumienie i pustactwo po podsłuchaniu rozmów okazywało się, że niezbyt błyskotliwy?

Gość gość
Moim zdaniem jest tak dlatego, że skoro są głupi i puści to mają również dużo odwagi i charyzmy. Nie przejmują się wieloma rzeczami, nie boją się podejść do dziewczyny itp. Co jak co, ale tej odwagi (tylko odwagi) to im jednak zazdroszczę.

Gość gość
Lgnie swój do swego. Prawda jest taka ze większa część społeczeństwa to debile. a przynajmniej Debile są bardziej zauważalni

szczerze? swój swojego zawsze znajdzie to tak mówiąc bardzo szczerze. Takie pary czasem przetrwają bardzo długi czas a nawet do końca życia i na to naprawdę nic nie poradzimy. Możesz zawsze się podbić pod taka kobietę jeżeli ci zależy na którejśc bo pewnie nie piszesz bez itneresownie.

Gość gość
Tacy kolesie wg biologii i ewolucji są najlepszym materiałem genetycznym. Bo facet ma zapłodnić jak najwięcej kobiet czyli zaciążyć i zostawić dalej szukać następnej. Taki facet najczęściej ma duże powodzenie ale nie nadaje się na partnera i ojca. Kiedyś sądziłem, że kobiety na nich lecą by potem móc gadać jacy to źli są faceci.

Gość gość
Oni ****ają, a ty żalisz się na kafeterii.:D Żałosne.:classic_cool:

Gość gość
Ja myślę, że to jest dlatego, że kobieta czuje przy takim poczucie bezpieczeństwa i podbudowanie, bo kupa tępych mięśni= respekt, niebezpieczny bezmyślny agresor i kobiety czują się fajnie widząc respekt otoczenia. Taki zanim pomyśli to przywali.

Gość gość
14:14 wyobraz sobie zyjesz 10 000 lat temu i taki facet sie tak zachowuje roocha olewa i nastepna kto sie zajmowal taka samotna matka i jej dzieckiem? Chyba tylko wilki niedzwiedzie i tygrysy. Efekt byl taki ze geny wymieraly rzeczywiscie sukces reprodukcyjny...

Gość gość
To nie jest tak, że ciągnie swój do swego. Nawet wykształcone kobiety takich pragną. To zwierzęce przyciąganie. Ostatnio widziałem znajomą, która zrobiła doktorat i okazało się, że jest z typem, którego kiedyś poznałem dawno na osiemnastce u znajomego, a kim jest ten typ: Napakowanym karanym wielokrotnie kibolem, do którego wezwań policji było od groma. I już mają dziecko.

Gość gość
Bo oni sa bardziej agresywni. A nawet w badaniach udowodniono ze kobiety leca na agresywnych. Agresywny ma 2,5x wieksze szanse na zdobycie d**y. Zreszta pamietam z autobiografii jak chodzilem z taka magda jeszcze na studiach, kiedy dyskutowalem z nia normalnie to ziewala i widac ze jej sie nudzilo. Raz poszlismy do klubu we Wrocku, upilem sie i pobilem jakiegos kolesia na parkiecie (to byl jeden jedyny przyapdek takiego chamstwa w moim wydaniu w calym moim zyciiu). Koles lezal zakrwawiony z wybitym zebem na posadzce i nas wyprosili. Na zewnatrz widzialem jaka byla podjarana, oczy miala jak plonace wegielki, ta twarz taka w euforii. Gadala ze po co tak zrobilem ale bylo widac jak bardzo jej sie to podobalo. 500 metrow dalej dossala sie do mnie i zaczela calowac z jezykiem, sciagnela majtki (to bylo na jakims podworzu wsrod starych kamienic) i rozpiela mi rozporek, dalej juz wszystko polecialo samo. To byl jedyny przypadek w zyciu ze przelecialem dziewczyne na dworze, Byla masakrycznie napalona.

Gość gość
" niebezpieczny bezmyślny agresor i kobiety czują się fajnie widząc respekt otoczenia" THIS^^^^

Gość gość
Tutaj nie chodzi o żadne wykształcenie, tylko o układ wrażliwości biologiczne raczej. Wykształcona i mniej wykształcony mogą być do siebie też bardzo podobni.

Gość gość
bo nie boją sie podejść, a wy dalej patrzcie maślanymi oczami, to wam wszystkie sprzątną sprzed nosa, tumany. do mnie też wielu robiło maślane oczka, ale jestem z tym, który odważył się mnie zaprosić na randkę :-)

Gość Annazmokrągłową

Nie jestem pewna. Akurat wszyscy starzy kawalerowie jakich znam to niezbyt rozgarnięte typy które piją i pracują w malo ambitnych robotach. Z kolei ci ogarnięci dobrze zarabiają i maja kobiety.