Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie macie dochody w małżeństwie?

Polecane posty

Gość gość

Ile trzeba mieć obu żyć tak normalnie. Chodzi mi o realne dochody w mniejszych miastach niż stolica. Polska to nie tylko stolica. Nie chce mi się wierzyć, że np. W Lublinie, Olsztynie czy takim Węgorzewie ludzie zarabiają po 5 tys..

Gość gość
Ale z ciebie materialistka. Pewnie tylko ganiałabyś po galeriach kupując ciuchy z Bangladeszu, gdzie dzieci nie mają dzieciństwa tylko muszą pracować za miskę ryżu abyś ty miała kolejną szmatę. Jeżeli masz gdzie spać i co jeść to ok.

Gość gość
NE Polska mąž 2,5 ja 1900 żyjemy normalnie dwójką dzieci. W mniejszych miastach tańsze życie.

Gość gość
Autorka. Nie jestem materialistką. Inspiracją był wątek o tym, że facet jak zarabia mniej niż 3 tys. Nie powinien mieć rodziny. W Polsce B, C ludzie maja mniejsze zarobki to co mają robić? Tam ludzie żyją za 3,5 łącznie z dziećmi i uchodzą za normalnych. Wiec ile małżeństwo powinno mieć dochodu by być małżeństwem?

Gość gość
Ja z facetem mamy razem okolo 3700-4200, mieszkamy w Poznaniu, nie mamy dziecka, ale za to psa i samochód, ale pewnie byloby nas stać, choc nie byloby kolorowo

Gość gość
Autorka. Nie jestem materialistką. Inspiracją był wątek o tym, że facet jak zarabia mniej niż 3 tys. Nie powinien mieć rodziny x x i ty bierzesz na powaznie, co gimbusy tu wypisują?? To tak, jakby pisac ze facet ponizej 185 cm to karakan, tez czesto takie opinie widze. No i ludzie z Warszafki, co zarabiaja jeszce raz tyle co reszta kraju, a sa tak glupi, ze nie maja pojecia nawet o niczym... Ja tez jestem z Poznania, i tu zarobki = jak ktos ma 2000 to jest swietnie Ale sporo zalezy od tego czy sie ma mieszkanie, czy musi wynajmowac

Gość gość
Mój miesięczny dochód to okolo 3600 -3800 w zależności od miesiąca czasami nawet do 4000 ale za to brak placonego urlopu, mąż okolo 10 tys na miesiąc.

Gość gość
ja jem tabletki acai berry i chudne w 3 kg tydzien

Gość gość
Ja nie pracuję, mój mąż ma 1900-2500 zależy od miesiąca. Jesteśmy z małej miejscowości na podkarpaciu. Ciężko tu o pracę, dużo znajomych zarabia najniższą krajową ale jakoś trzeba żyć. Co to za wymysł, że facet który ma poniżej 3 tys nie powinien mieś rodziny. Idąc takim tokiem myślenia u nas 80% facetów byłoby singlami:/

Gość gość
jakie macie wydatki, bo to ważniejsze niż dochody. Wydatki stałe i wydatki zmienne oraz dyskrecujne napiszcie

Gość gość
po co wklejasz jakis temat z 2011 roku :O

Gość gość
ja 1400, mąż 1600, jedno dziecko bo na drugie już nas nie stać

Gość gość
6 tysięcy mąż tylko zarabia, ja na razie nie mogę i nie muszę,jemy co chcemy,jeżdzimy gdzie chcemy,wszystkie sprzęty,ale dom za to niewyremontowany