lte 0 Napisano Sierpień 10, 2015 Już prawie miesiąc na diecie kto chce ze mną się odchudzać ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fejka 0 Napisano Sierpień 10, 2015 Ja tydzień byłam na I fazie. Dzisiaj zaczynam drugą. Ile dni byłaś na I fazie? I ile schudłaś przez miesiąc? :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lte 0 Napisano Sierpień 10, 2015 w I fazie byłam 5 dni , w piątek minie miesiąc jak jestem na diecie . Z 67 kg na 60.7 kg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 11, 2015 ja się mogę przyłączyć . Pati Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Koloska Napisano Sierpień 11, 2015 Witam I te napisz co jesz w fazie białkowe ja chyba przesadziłem, bo zjadłam chyba z 8 serków ziarnista i to chyba za tłustych 6% w 200 g chyba Krasnystaw Staw Dzisiaj załamana przerwałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lte 0 Napisano Sierpień 12, 2015 Hej, Ja jem w fazie białkowej : na obiad łosoś zawsze kupuję taki kawałek w biedronce,jem kotety mielone z indyka do mielonych dodaje oczywiście jajko ,cebule , przyprawy i otreby np. 1 łyzke .Jem też pierś z kurczaka w papirusie, albo jak mi się nie chce gotować to jem serek wiejski z niską zawartością tłuszczu.Także jem sporo tych placków dukana.Dasz radę , jak chcesz to mogę Tobie napisać jadłospis to ja jadłam.Pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 12, 2015 daj sobie spokój z tą dietą bo rozwalisz sobie nerki i wątrobę. Nie wiesz, że jużnikt tej diety nie stosuje? Lepije idź do dobrego dietetyka, który Cie zdrowo poprowadzi np. http://hh-life.pl/promocja-cenowa-na-diety-online/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 12, 2015 ta schudnie z tą dietą co podajesz w linku ale chyba jej portfel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach