Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak soba zainteresować ?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie . Chciałabym opisać tu swoją sytuację i może ktoś umiałby doradzić co zrobić, może któras z Was ma lub miala podobny problem . Otóż znam pewnego chłopaka od jakiś paru lat jednak to była znajomość wyłącznie "z widzenia" , choć i to nie zdarzało się zbyt często, jednak w okolicach bożego narodzenia napisał do mnie , pogadalismy jakiś czas, może z tydzień lub dwa i kontakt się urwał , nawet miał mnie odwiedzić bo studiujemy w innych miastach ale pochodzimy z tego samego . Ostatnio znów był minimalny kontakt, czasem widziałam go gdzieś na mieście . Teraz niestety wyjechał na wakacje za granicę .Wiem, że jest sam i szuka kogoś bo widziałam jego konto na portalu randkowym . Chciałabym zbliżyć się do niego, nawiązać lepszy kontakt i może w końcu spotkać się z nim jak normalny człowiek , od dawna mi się on podobał jednak zawsze myślałam, że taki facet to dla mnie cos nie do osiagniecia choc mamy podobne zainteresowania i nadajesz na podobnych falach , boje sie ze przeszkoda moze być wygląd choc nie uważam sie za jakaś brzydka . Nawet na tym portalu założyłam fikcyjne konto zeby zobaczyć jak bedzie rozmawiał z inna osoba , duzo to nie pomogło . Jak do niego trafić ? Może ktoś mi doradzić co zrobić? Jak zwrócić na siebie jego uwagę, czy sama powinnam nawiązać kontakt , napisać do niego? Nie chce też wyjść na natrętna i żeby nie zauważył jak bardzo mi się podoba, nie powiem mu wszystkiego od razu bo niestety nie mamy az tak dobrego kontaktu wiec boje sie ze przestraszy sie i wogole nie będzie go chciał miec. Będę wdzięczna za każda odpowiedz:) pozdrawiam

Gość gość
Może podpytaj wspólnych znajomych, czy mogliby zorganizować jakiegoś grilla albo imprezę w niewielkim gronie, wtedy mielibyście okazję porozmawiać i się poznać :)