Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamila_92

Nervomix Forte, wasze opinie

Polecane posty

Gość Kamila_92

Cześć, właśnie po Wspaniałym Stuleciu na TVP1 leciała reklama Nervomixu Forte na nerwy i sen. Polecacie czy wybrać coś innego?

Gość gość
to jest neurotoksyna, ktora poraza glowny osrodek nerwowy. poza tym uzaleznia jak morfina.zawsze bede przestrzegac przed tym swinstwem. poczekaj , az zalegalizuja medyczna marihuane, to jedyny bezpieczny lek na dzien dzisiejszy, ktory nie niszczy ani osrodka centralnego, ani watroby, ani traktu pokarmowego. ani nie uzaleznia. niestety jeszcze nielegalna w polsce, chociaz wszystkie kraje oscienne maja ja legalna na recepte.

Gość Kamila_92
Ale nie mogę... marihuana? Jest nielegalna więc odpada. Chce tylko coś dobrego na nerwy i sen :(

Gość Ewa Majcher_Wawer
Szczerze mówiąc nie jestem przekonana do leków tego typu. Moim zdaniem na nerwy i bezsenność najlepiej działa wysiłek fizyczny i relaks. W miarę możliwości zacznij się więcej ruszać, np. rower albo chociaż rowerek stacjonarny lub pływanie-nie wymagają wiele a sport to zdrowie :) Zadbaj o codzienną chwilę relaksu dla siebie, ja osobiście korzystam z muzyki relaksacyjnej http://gerelaxis.pl/ . Kiedy tylko mam chwilkę dla siebie od razu znikam na pół godzinki, słuchawki na uszy i odlatuje :) Lepiej bym wypoczęła już chyba tylko przez dzień w spa, ale to trochę drogo jednak :) Pozdrawiam

Gość gość
Przy takich upałach to nie dziwię się że masz problemy z zasypianiem, w nocy najlepiej przy otwartym oknie bo nie da się wytrzymać

Gość gość
Też Ci mogę polecić tą muzykę relaksacyjną. Mam płytkę gerelaxis od niedawana dostałam na imieniny i bardzo fajnie się przy tym rozluźnia albo zasypia :)

Gość gość
Też oglądam stulecie :) nie bierz takich leków bo szkoda sobie psuć zdrowie :(

Gość gość
Moim zdaniem nie warto się takimi lekami "leczyć", tylko więcej szkody niż pożytku. Muzyka relaksacyjna wcale nie była by takim złym pomysłem. Najważniejsze, żeby odstresowywać się w sposób naturalny :)

Ja muszę powiedzieć, że się mylicie, bo ja używam nervomix i jest dobry. Zazwyczaj nie potrzebuję żadnych uspokajaczy, ale są dni tak nerwowe, że muszę coś wziąść by nie zwariować.

Gość gość
Co nie zaszkodzi, to z pewnością pomoże. Ja natomiast z całą pewnością wolałbym rozwiązania naturalne. Zdarzało mi się w przeszłości testować różne nagrania relaksacyjne i były naprawdę pomocne.

Gość Kittkaa
nie wiem ja tam się przyswyczaiłam do forsenu forte, ma witaminy w składzie dodatkowo, dużo melatoniny, a magnez powoduje, że rano nie jestem przymulona

Gość gość
nervomix kojarzę z kiedyś, nie mam rewrelacyjnej opinii, tyle, że można było się troszeczkę uspokoić, ale z zasypianiem - u mnie sprawdzają się leki z melatoniną najlepiej, wtedy wiem na pewno że nie będę się przewracała po łóżku, no i rzeczony już forsen akurat jak dla mnie dobrze się sprawdza

Gość gośćIwona
Nie rozumiem, to już nikt nie może czegoś innego zaproponować? Ja też brałam forsen forte i byłam bardzo zadowolona z rezultatów ;] Nie uważam się za P...spamerską! Co przemawia za tym suplementem to fakt, że pochodzi od dobrej polskiej firmy, a nie jakiejś zagranicznej ;]

Gość gość
Po pierwsze nervomix jest naturalny, a nie syntetyczny jak niektorzy tu twierdzą. Po drugie na mnie nie działa. Po trzecie 'lekarz' z linku do youtuba nie jest lekarzem.

Gość eananna
kupiłam ostatnio pierwszy raz, bo już nerwowo nie wytrzymywałam. jak na złość złożyło mi się wszystko - zamknięcie projektów w pracy, kłótnia z mężem i wyjazd dziecka na ferie. te dwa tygodnie to było prawdziwe zamieszanie, przez pierwszy tydzień prawie wcale nie spałam... i mi właśnie nervomix bardzo pomógł. uspokoiłam się, mogłam na spokojnie ogarnać co miałam do zrobienia. super, aż szkoda, że wcześniej nie pomyślałąm żeby coś kupić

Gość bininkonka
JA też używam i u mnie sprawdza się najlepiej. wcześniej piłąm melisę bo niby taka fajna ale przy większych stresach nic nie daje. zawsze gdzieś w domu mam kilka tabletek nervomixu i bardzo go sobie chwalę, bo nawet jak jest już tak, że muszę wziąć tabletkę to później mogę wszystko normalnie robić i nie czuję potrzeby kładzenia się na drzemkę :)

Gość doskinka
też znam i brałam nervomix jak mieliśmy problemy finansowe, nawet w sumie dość niedawno brałam tabletkę, jak okazało się, że jak zawsze coś musi wyskoczyć przed swiętami. Masz rację, że nie usypia i uważam to za największy plus, wcześniej brałam inne tabletki i byłam po nich strasznie senna i jakaś taka 'zamulona' :/

Gość gość
Stosowałam nervomix przez miesiąc. Myślę, że to optymalny okres czasu, aby wyciągnąć jakieś wnioski. Cóż mogę napisać... Suplementacja jest uciążliwa. 12 kapsułek dziennie to gruba przesada, ale gdy brałam mniej nie widziałam efektów... więc nie miałam wyjścia. Jeżeli chodzi o nastrój, to rzeczywiście stałam się bardziej spokojna, wręcz otępiała... Ciężko było mi się skupić na pracy. Pozostaje jeszcze jedna kwestia, a mianowicie kwestia bezsenności. Tutaj nie zaobserwowałam żadnej poprawy ;/ z polecenia koleżanki kupiłam tabletki z melatoniną , a konkretnie Melatolin Plus i widzę duzą różnicę. Spie jak dziecko. Budze się wypoczęta i pełna zapału do pracy. Szczerze polecam!

Gość gersana
to może po prostu za duzą dawkę brałaś? z tego co widzę to można brać jednak mniej tych tabletek, ja brałam połowę tego i czułam się dobrze, nie otępiała, ze snem też nie miałam problemu

Gość gość
słuchaj stres to jedna z gorszych rzeczy jaką możemy zrobić naszemu organizmowi. Sama jakieś kilka msc miałam gorszy okres w zycu i przeprowadzka i zmiana pracy i wszystko tak się na mnie odbilo, że zaraz widziałam że skóra mi sie zmieniła twarz nawet promienna już nie byla a ja mogłabym cały cas spać, później wzięłam sie za siebie i pomyślałam, ze stres trzeba jakoś zwalczyć, bo nic dobrego z niego nie wyniknie więc nie ma się co poddawać moim zdaniem.

Gość CiociaGosia
Coś o tym wiem. Fakt, że stres potrafi nieźle zaleźć za skorę. U mnie stres nawet nie dawał mi zasnąć. A przemęczona stresowałam się wszystkim bardziej. Warto z tym walczyć. Jeżeli coś prostego nie pomoże, to wtedy udać się do specjalisty. A może czasem komuś się zwierzyć?