Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kłopoty z siostrą

Polecane posty

Gość gość

Jestem samotną 50cio latką.poznałam faceta starego kawalera w podobnym wieku zakochaliśmy się w sobie i już po roku on zaproponował mi ,zebym z nim zamieszkała.zgodziłam się. teraz zastanawiam się czy dobrze zrobiłam bo on mieszka z własna siostrą,która jest 40letnią starą panną.z początku prosiłam go aby podzielił swój dom i zrobił nam osobne mieszkanie,obrazony odpowiedzial,ze na stare lata on remontów nie bedzie przeprowadzał.zaproponował mi mieszkanie we trójkę .ja i on bedziemy mieli swój osobny pokój do spania zresztą najmniejszy w całym domu bo największy zajęła jego siostra.jestem z moim facetem juz 4 lata i on coraz bardziej nalega abym z nim zamieszkala..robiłam juz próby mieszkania z nim ,ale były to próby kilkutygodniowe,chciałam sprawdzic czy sie nadajemy do bycia razem...wszystko jest w jak najlepszym porządku,nie kocimy się...jest jednak problem ..gdy ja jestem u niego nigdzie nie jezdzimy nie odwiedzmy jego rodziny przyjaciół,nie chodzimy na imprezy,siedzimy w domu...gdy tylko ja wyjade od niego to on dopiero zaczyna odwiedzać wszystkich,ale z siostrą...razem też chodzą na imprezy...ja sie wsciekam mówie mu o tym a on sie śmieje i sądzi,ze przesadzam.ona tez kupuje mu ciuchy,kosmetyki takie jakie jej sie podobają.zaproponowałam kiedyś,ze trzeba wymienic okna w całym domuzgodził sie,ale gdzy mnie nie było to oni oboje pojechali i wybrali te oknai tak jest tez z innymi rzeczami..ja daje pomysł a on z siostrą to realizują,wybierają ja nie mam nic do powiedzenia.na samym początku naszej znajomosci z ukochanym,usłyszałam od niego takie zdanie,,żyjemy z siostrą jak małżeństwo tylko ze soba nie śpimy,,.teraz mam pytanie jakie zażyłości moga łączyc brata i siostre bo ja nie wiem mam tylko siostry.warto wchodzić w ten związek i psuć sobie ostatnie lata życia?

Gość gość
Czy on ma na imię Perico i cie pocałował na pierwszej randce,bo ja tez trafiłam na tego oszusta

Gość gość
Jeśli chcesz poznac odpowiedz na swoje pytanie napisz do tarocistki Sofii. Ja korzystam z jej usług systematycznie i jestem bardzo zadowolona. Ona wrozy emailowo. Jest konkretna i szybko odpowiada. Napisz. tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Tylko wróżbita kleofas może ci dopomóc w tak powaznej sprawie.Wróżbita kleofas przyjmuję w każdy trzeci poniedziałek miesiąca między 16 a 16 piętnaście w Kuryłłach na bIałorusi

Gość gość
to nie Perico

Gość gość
jak dla mnie ta sytuacja nie jest zdrowa, kompletnie niezrozumiała, bo o ile wcześniej nie miał ciebie, więc jakos to sobie rekompensował przebywaniem z siostrą, tak teraz mam wrażenie, że on nie chce niczego zmieniać i to ty tam jestes dodatkiem, a nie ta siostra. Zasięgnij rady jakiegos doświadczonego psychologa...a ten tekst o tym, ze nie sypiają ze sobą, tzn. co? on o tym myślał, ze tak mówi, ale nie wypada? Ja kiedyś widziałam podobną relację dorosłej córki z ojcem...Ta z jakimis perypetiami, ten ją głaszcze...powiecie, że przesadzam, może, ale ja nigdy nie widziałam, żeby prawie 30- latka siedziała tatusiowi na kolanach, a ten ją głaskał po pleckach :O a na sugestie, że co to za zachowanie, wiecie co ten tatuś powiedział? "Przecież z nią nie spałem"! Jak w ogóle ojciec może powiedzieć coś takiego? Jak mu to w ogóle przeszlo przez myśl?

Gość gość
wydaje mi się ze stwierdzenie zyjemy z siostrą jak małzenstwo to okropne i nie na miejscu stwierdzenie,tak nie wypada!