Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co o mnie myślicie ?

Polecane posty

Gość gość

Bardzo tego żałuje ,chodzę do technikum i na praktyce taki chłopak mnie podrywał i na początku też mi się spodobał ale gdy poznałam go trochę to okazał się mięczakiem i był strasznie infantylny i zaczęłam go wykorzystawać i się bawić jego uczuciami . Miałam przyjaciółkę której o tym mówiłam ale to było tak że od początku mówiła że tak się nie robi no ale że to moja sprawa i czasami też sie z tego smiała ale potem mówiła ze ją kiedyś chłopak też zranił i wie jak to jest i że kiedyś jak nie wytrzyma to mu napiszę prawdę i chyba to zrobiła bo akurat jednoczesnie wczoraj obje mnie usuneli ze znajomych na fb ,a najgorsze że chyba nie żałuje tego ze go zraniłam tylko tego że pokazałam przyjaciółce jaka ze mnie su)ka bez serca i ją straciłam

Gość gość
straciłaś błonę !?

Gość gość
nie ,nie robiłam z nim nic z tych rezeczy ,nawet się z nim nie całowałam choć chciał ,robiłam mu nadzieję ,na praktykach robił często za mnie a ja się o******l)ałam i jeszcze go zapraszałam na randki i przychodziłam z moją jakomś koleżanką i się z niego nabijałyśmy i takie tam