Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego Holandia to taki smutny i depresyjny kraj

Polecane posty

Gość gość

Do tego bardzo brzydki. Cała holandia wygląda jak jakiś goedemorgen wszyscy wiedzą co to znaczy jeśli się to czyta to tak właśnie holenderskie budownictwo wygląda. te ich małe domy z wielkimi oknami i bez zasłon syf straszny.nawet bloki mają obrzydliwe. dla mnie osoby która jest przyzwyczajona do takich realizacji. http://www.rekonstrukce-bytu-domu.com/index.php?reference&;id=3 i życie w otoczeniu takich budynków jest dużo przyjemniejsze niż w smutnej depresyjnej holandii.niewiem co ludzi ciągnie do tej holandii te domy brzydkie przecież w naszej ziemi jest dużo piękniej.

Gość gość
o architekture i wygląd miast a holendrzy są strasznie fałszywi nawet gorsi niż Niemcy. bo Niemcy są bardziej przewidywali i Oswojeni a Holendrzy to Kapitaliści i Wolnorynkowcy czyli najgorsze co może czeską ziemię spotkać.

Gość gość
niemcy holendrzy austryjacy ...jeden ciul kochani :O bosze kiedy ja już stąd wyjadę w końcu :O jak ja nienawidzę tych krajów tych ludzi nudnych wrednych smutnawych debilnych ograniczonych o matulu !!!

Gość gość
a Polacy i Polska lepsi? w czym niby?

Gość gość
we wszystkim :) o nieboooo i piekłoooooo lepsi :) czasami wk*******ający ale bez porównania do tych powyższych nacji niemot :)

Gość gość
to wina lgbt