Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy znacie jakies inne ciekawe miejsca na plener ślubny w województwie śląskim

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam prośbę do Was czy możecie mi wskazać fajne miejsca na plener w województwie śląskim? coś wiecej niż tylko to co tutaj ? http://zaczarowanachwila.pl/plenery/ Czy są jeszcze jakies inne zamki na śląsku ? Pozdrawiam

Gość gość
- Pałac w Rybnej (można nawet tam wesele zrobić) - Pałac w Wojnowicach (okolice Raciborza, również można tam wesele zrobić i na dodatek bardzo tanio) - Zalew Rybnicki - Ogrody Kapias w Goczałkowicach (przepiękne!) - ogród w domu przyjęć Pradziad w Rogowie (bardzo piękny i duży ogród, wypożyczają go za opłatą jako miejsce na plener ślubny - jezioro w Nakle Śląskim

Gość gość
jest jeszcze Park Zielona w Dąbrowie Górniczej

Gość gość
Park niespodzianek w ustroniu może być :)

Gość Marcin Kabatka
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów, Mam do Was gorącą prośbę. Jakis czas temu planując wesele z narzeczoną wpadłem na pomysł na nowa usługe dedykowanej rynku usług ślubnych. Zależy mi, na jak najwiekszej ilości opinii na ten temat szczególnie kobiet szykujące własne wesele . Jest to nowa usługa, która na rynku dopiero sie pojawiła i się rozwija. Zapraszam wszytskich do napisania do mnie na maila marcin.kabatka@gmail.com. Przedstawię swój pomysł a Wy przedstawicie mi swoją opinię i to wszystko. Spośród wszytskich opinii wylosuję 30% którym autorom zaproponuje darmową usługę, pozostałe 70% dostaną rabaty w wysokości od 10-60% upustu. Podkreśle jeszcze raz, zależy mi tylko i wyłącznie na opinii. Nie zajmie Wam to więcej niż 15 min czasu. marcin.kabatka@gmail.com

Gość Joasia34_1
dzieki, wysłałam ankiete

Gość gość
Czy te plenery to tylko na śląsku ?

Gość Loala
Znalazłam ostatnio ciekawe miejsce pod pałacykiem w Oświęcimiu. Niestety jest w remoncie ale jak go zrobią bedzie pieknie :) nie pamietam nazwy.

Gość gość
Dziękuję :)

Gość zyga759
A może warto zdecydować się na coś szalonego np. plener połączyć z podróżą ślubną i nająć do tego kamerzystę. Taka pamiątka jeszcze bardziej będzie bajeczna. Połączenie takiego pleneru zagranicznego i podróży to fajna sprawa. Do takich zadań specjalnych na pewno spisze się dobrze firma: http://www.charles-studio.pl , sprzęt dobrej jakości a do tego wiele ciekawych pomysłów na całą aranżację wykonania. pamiątka idealna na całe życie.

Gość Monika32_1
eee głupi pomysł