Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baleronwkartoflachpodkeczupem

Mój przyjaciel chce mnie pocałować.

Polecane posty

Gość baleronwkartoflachpodkeczupem

Cześć. Mam przyjaciela, którego nazwijmy X. Znamy się od prawie 3 lat, a ja od 2,5 coś do niego czuję. Od samego początku się mu wygadałam, ale on mi powtarzał, że nie jest mną zainteresowany, ale od jakiejś połówki roku próbuje mnie pocałować, bierze mnie na kolana, gdy siedzimy razem i mnie przytula. Wczoraj byłam z X. i zaczęliśmy rozmawiać o różnych głupotach. Poszliśmy usiąść i on zaczął się przytulać. Wziął mnie na kolana i przytulał. Pocałował mnie w policzek. Chyba czekał na coś jeszcze, ale szybko mu powiedziałam, by przestał. Chwile tak mnie przytulał, ale nagle chciał bym usiadła twarzą do niego (okrakiem :p). Ja mu na to nie pozwoliłam (jakoś mimo moich uczuć staram się zachować trzeźwy umysł). Wszystko może nie budziłoby moich podejrzeń, gdyby nie to, że on napomina o dziewczynie, w której jest rzekomo zakochany, ale nie są razem. Ja oczywiście nie mam nikogo, on też, ale ja mam kompletny mętlik w głowie, co powinnam zrobić. Z jednej strony nie chcę nic głupiego zrobić, a z drugiej chciałabym. Proszę pomóżcie.

Gość gość
spytaj go o co mu tak na prawdę chodzi bo zauważyłaś że się do ciebie klei wywal prosto z mostu