Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego w kościele nie potrafię wysiedziec?

Polecane posty

Gość gość

i w*****a mnie ksiądz te stare baby i ich spiewanie i k***a wszystko czuje się jak w cyrku i nie mogę się skupic

Gość gość
bo kosciół to cyrk, tylko zamiast biletow to na tace zbierają. Klauni poprzebierani w czarne sukienki. Stare dewoty udające że się modlą wymyślony wlasciciel w którego niby wierzą

Gość gość
to po co tam łazisz?

Gość gość
Bo wierze i chce się nawrocic a na tace nie daje imbecylom... ale kościół mnie w*****a przynajmniej ten bo bylem w innym i bylo ok

Gość gość
Znajdź taki w którym ksiądz nie nudzi! Ja jezdze 10 km do kościoła, mimo,ze mieszkam obok kościoła. Ksiądz w mojej parafii nudzi jak ch*j....

a potrafisz wysiedziec przed tv ogladajac po raz setny ten sam film?? w kosciele jest po prostu nudno.. w kolko mowia o tym samym, te same kazania, te same psalmy itd itp nie wspomniec, ze juz to slyszelismy za mlodszych lat na religii w szkole. nuda nuda nuda, wszystko to juz wiemy plus, patrzysz na ksiedza i widzisz jak baluje za pieniazki z tacy i kur****wi na panienkach. tylko starsze zaslepione babki potrafia to wytrzymac. po za tym, ucza nas, ze Bog jest wszedzie, a kaza chodzic do kosciola, jak powiesz ze jestes wierzacy ale nie chodzisz do kosciola, to mowia, ze wcale wierzacy nie jestes. hipokryzja i kur*izm. Bog kosciolow nie chcial, to wymysl czlowieka

Gość PrzemoS
No dobra, czasem w kościele jest nuda i się nie che. Tyle że jak trwoga to nagle wszyscy do Boga. Dlatego ja zawsze jestem co niedziela, żeby zaznaczyć swoją obecność, żeby mi się nie nudziło to gram na komórce przez internet albo piszę z kolegą co stoi za daleko na fejsie. Polecam pakiet internetu LTE sobie wypróbować, z resztą sami zobaczycie jak śmiga bisi(kropka)pl/lte I tak to można żyć :D