Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy faceci całują się po pijaku z dziewczynami, które im się nie podobają?

Polecane posty

Gość gość
niektorzy sie caluja

Gość gość
pierwsze wrazenie przy spotkaniu: "brzydka" dziewczyna. Potem w miare jak sie poznajemy, rozmawiamy i do tego alkohol, stwierdzamy, ze dziewczyna, mimo że niekoniecznie ladna, ale jest miła, sympatyczna, wesoła, ma cos w sobie, i na dodatek fajnie sie całuje.

Gość gość
2 miesiące temu całowałem się z dziewczyną która była brzydka. Poznaliśmy się przez koleżankę ok. rok temu. Z początku nasza znajomość była koleżeńska jednak ona się zakochała. Oczywiście wytłumaczyłem jej, że nic do niej nie czuję, ale pomyślałem że skoro jest okazja to czemu nie spróbować, tym bardziej że byłem trochę podbity i nie myślałem racjonalnie. Na prawdę nie wiem jak do tego doszło, trwało nie dłużej niż 10 sekund. Najgorsze, że nie wiem jak o tym zapomnieć a do tej pory mnie to męczy i nie mogę tego wybić z głowy. Był ktoś z was w takiej sytuacji? Jak sobie z tym poradzić. Dodam tyle, że jeszcze nie tak dawno ciągle wypisywała do mnie z pytaniem kiedy się spotkamy.

Gość gość
Niektórzy, jak taka pijana raszpla próbowała się zakręcić koło mojego faceta to ja wysłał do brzydszego kumpla. Czyli brzydcy z brzydkimi.

Gość mega gość nr 1000
..... bo nie ma brzydkich kobiet, tylko wina czasem brak

Gość gość
Akurat tu się nie zgadzam, wbrew tej opinii są brzydkie kobiety, którym co najwyżej operacja może pomóc. Akurat ja jestem przystojny, brzydkie dziewczyny też chcą być z przystojnymi.

Gość mega gość nr 1000
Do gościa z 22:57 - źle zrozumiałeś ten tekst. Dosadnie mówiąc po pijaku to i diabła przelecisz, wtedy wszystkie dziewczyny są ładne. Najgorzej z rana, jak trzeźwiejesz i zaczynasz widzieć prawdziwą "urodę" owego diabła.

Gość gość
Do mega gość nr 1000 A tu się zgadzam. Aczkolwiek ja wtedy jakoś bardzo pijany nie byłem, tylko lekko wstawiony, ale cóż pożądanie robi swoje. Teraz mam nauczkę-w takich sytuacjach trzeba uważać.