Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie robić zła

Kochanki zdechną samotne

Polecane posty

Gość nie robić zła

bo pakują swoje śmierdzące szpary w związki innych, i dostają klątwe rozbijania i psucia związków innym, klątwa jest dożywotnia

Gość gość
Ale przynajmiej szczęśliwe-bez frajera któremu do końca życia trzeba gacie prać-my kochanki jesteśmy do kochania żona to tylko przykry obowiązek

Gość gość
To o nas myślą wasi mężowie przed snem.

Gość gość
Ja nawet nie wiedziałam, że wpierniczam się między wódkę a zakąskę. Szmaciarz jeden nie raczył mnie poinformować, że ma żonę i dziecko. Dowiedziałam się, oczywiście, przypadkiem. Kiedy już byłam emocjonalnie do niego przywiązana. Łgał, że jego małżeństwo to już tylko na papierze, że niedługo wniesie o rozwód, a może nawet żona go ubiegnie i zrobi to pierwsza... Żebym tylko nie odeszła. Powiedziałam mu, żeby zadzwonił po rozwodzie. I co? Nie doczekałam się, rzecz jasna. Z tego, co wiem, ma jeszcze jedno dziecko, zbudował dom... A ja nie byłam jedyną, którą zbałamucił. Żona wie o jego wyskokach, robi mu piekło i siedzi z nim tylko ze względu na dzieci i pieniądze. A on to cień człowieka. Chciał martwego małżeństwa, to je ma. A ja układam sobie życie i jestem szczęśliwa. To jego dotknęła klątwa, bo oszukiwał i żonę, i inne kobiety, a teraz jest nieszczęśliwy. Nie wmawiać mi tu, że to tylko i wyłącznie wina kochanek, bo nawet nie wiecie, jakie rzeczy wygadują mężczyźni na temat swoich żon i związków, żeby tylko zaciągnąć jakąś naiwną do łóżka. Albo nawet nie raczą powiedzieć o swojej sytuacji.