Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj facet woli spędzać czas poza domem gdy mam wolne niż ze mną ?

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio słabo nam się układa najlepiej wychodzi nam milczenie W telefon nie wolno zajrzeć bo to prywatne ale on do mojego może sprawdza bilangi i ma nad wszystkim kontrolę . Miłość przytulanie się to tylko gdy ja przyjdę i sama się przytule Sex nie pamiętam kiedy ? Jak ma ochotę ja się nie liczę Dziś miałam pracować mówi bym nie pracowała ok wróciłam do domu pojechał naprawiać samochód gdy może to zrobić jutro czy pojutrze gdy będę cały dzień w pracy ale nie liczę się ze siedzę sama Nie mówi mi co robił w dzień gdy idzie i kiedy wraca ponieważ mam go nie ograniczać . Coś o sobie ? Straciłam koleżanki wyprowadzają się z Warszawy a żeby jechać tez mi się nie chce czas wolny chciałabym spędzić z nim ale są dni ze wyjdę . Kiedyś mówił ze nawet gdy będę chciała wypić piwo to przyjdzie gdy prosiłam o to powiedział ze taxowki są i musiałam wrócić taxi . Kiedyś było inaczej co robić co myśleć nie wiem ? Jakieś rady ? Dzięki

Gość gość
\Co robić?Dać sobie spokój z dziadem,który Cię nie kocha! Po co z nim jesteś ? Nie szkoda Ci czasu?