Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kurduplowaci faceci mnie olewali całe życie!!!

Polecane posty

Gość gość

Sama mam 176 cm wzrostu i wcale nie uważam, że to jakoś dużo. Nie miałam nigdy problemu żeby zagadać do facetów którzy mi sie podobali, ale ciężko znaleźć jakiegoś wysokiego, więc to byli faceci mojego wzrostu ewentualnie kilka cm wyżsi. Nie jestem brzydka, dbam o siebie, a ci faceci niby chcieli ale mnie olewali wiecznie i znajdowali sobie niskie dziewczyny takie koło 160 cm!!!! Nieraz widziałam, że facec mnie bardzo lubi, nawet leci na mnie (nie tylko ja to widziałam, ale otoczenie też), ale się powstrzymaywał bo... nie wiem co??? wzrost??? Teraz poznałam faceta 196 cm, od razu mu sie spodobałam, uważa, że mam cudowny wzrost, na dodatek jest bardzo przystojny <3 i kochany :-) Przy nim mogę nosić szpilki i to jakie tylko chcę!!! Uważam , że niscy faceci są chamscy i dyskryminują wysokie dziewczyny, wiele przykrości mnie spotkało od tych niskich facetów, którzy mimo, że się sobie podobaliśmy wzajemnie dawali mi kosza. Teraz poznałam kogoś milion razy fajniejszego, osobę jak ja tylko w wersji męskiej ^^ i się cieszę... ale niesmak do tych chamskich karłów pozostał :-( mnie nie przeszkadzało, że facet jest niższy ode mnie, ale im straszliwie :O

Gość gość
Haha ale głupie prowincji 100 % prowo poznała wysokiego i myślisz o karlach prowo

Gość gość
Byłam zakochana w jednym takim 168 cm i bardzo chciałam z nim być, a ten mnie odrzucił bo był 8 cm niższy :-O potem podrywałam takiego 173 cm - byliśmy jak dwa gołąbki, zakochani, wszyscy to widzieli, ale koniec końców mnie odrzucił bo byłam za wysoka!!! A mnie nie przeszkadzało, że oni są niżsi!!! MOże teraz spotkało mnie nawet coś lepszego właśnie dzięki temu że czekałam, ale mimo, że mam fajnego faceta, czuję, żal do tych niskich że tak ze mna postąpili (choć może to nawet dla mnie lepiej, bo mam przystojnego, wysokiego, zabawnego faceta) To nie prowo naprawde byłam zakochana w niższych, swego czasu, kilka lat temu!!!

Gość gość
No mi też wzrost kobiety nie przeszkadza ale jakios ci nie wierze

Gość gość
provo,niscy nie maja nic do tego ze wyzsza,lub ten sam wzrost,to ta wyzsza niechętnie ,klamczucha