Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

widzialam na basenie dwulatke z celulitem , szok

Polecane posty

Gość gość

w przebieralni stanela obok mnie i sie przebierala malutka swinka , na oko ze dwa latka miala stala tylem do mnie i moja uwage przykulo to ze na oblesnie tlustych nozkach miala celulit a jak sie odwrocila przodem to nie iewdzialam czy sie smiac czy plakac , dzieciak wygladal jak mini pigi , oczu to to nie mialo tylko tluste policzki . Boze - pomyslalam co za mala kaleka otluszczona ale po minucie wylonila sie matka serdelki -hmmmmm matka locha:o powinno sie takim dzieci zabierac - ta mala swinka juz ma przechlapane

Boże jakie masz problemy i chyba dużo kompleksów, że tak krytycznie postrzegasz świat. Co cię obchodzi jak wygląda małe dziecko, rozwija się ciągle i rośnie i jeszcze może się zmienić nie do poznania. Gorsza sprawa z matką, ale jeśli ktoś nie chce, to o siebie nie zadba.

Gość gość
takie piep...ie w bambus ze sie zmieni ze wyciagnie jak to starsi ludzie mowia :o ano nie wyciagnie sie bo jest zapasiona, nie wyciagnie sie bo zre jak mala swinka i nie jest to jej wina tylko debilnej matki tlusciochy - batonik, czekoladka, lodzik chipsy , wafelek ,paczek soczek ,slodki serek a to wszystko prawdopodobnie przekaski pomiedzy posilkami. wspolczuje tej malej klusce za parenascie lat okres dojzewania i mase klopotow zdrowotnych w tym hormonalnych ( o wygladzie nie wspomne

Gość gość
Na ciąży i macierzyństwie Cię zjechali to na ogólny przylazłaś? Leczysz kompleksy kosztem dziecka kretynko?

Gość gość
A co cie go obchodzi? Nie masz własnego zycia, ze wpieprzasz sie w cudze? Ta dziewczynka może schudnie a dla ciebie jeszcze nie wynaleźli implantów mózgu.

Gość gość
celulit u dwulatki ?:D przecież to fizycznie niemożliwe bo celeulit to nie tylko waga ale i wiek . ja p ierniczę , śiat schodzi na psy , jeszcze chcwila i takie zakompleksione dziewczyny jak autorka zaczną opalać w solarce swoje niemowlęta zeby były bardziej " trędi "

Gość gość
Celulit to rozkladanie sie tkanki tluszczowej pod skora a nie wiek Temat zalozylam omylkowo na ogolnym i zaraz zmienilam na ten wlasciwy ale na ogolnym zostal , ktos skomentowal ja odpowiedzialam i tak odzyl na ogolnym Na ciazy i macierzynstwo nikt mnie nie zjechal :)

Gość gość
obrzydliwe :o

Gość gość
mleczna kanapka i lubis robi swoje a mamauska tez pewnie fastfoodow sobie nie odmawia

Gość gość
Ta szczerze wątpię by kobieta z wielką nadwagą poszła na basen. Raczej, jeśli w ogóle sytuacja miała miejsce, autorka przesadza. Dla niektórych L to juz wielka otyłość

Gość gość
nie mieszkamy w Polsce tutaj wszystkie kaszaloty chodza a to byl basen dla dzieci z atrakcjami wiec przylazla ze swoja upasiona coreczka

Gość gość
Też nie mieszkam w Polsce , i wiadomo że tylko Polacy się naśmiewają z innych ludzi, wstydź się naśmiewaczko JAkoś zagraniczni są uprzejmi i mili i nikt z nikogo nie nabija się choćby nie wiem jak wyglądał , zresztą to jak ktoś wygląda to nie jego wina tylko los tak chciał i trza szanowac kazdego czlowieka a nie smiac sie w dodatku z dziecka , sama jestes dziecko widac , dosrosła powazna osoba nie smieje sie z innych

Gość gość
co ty bredzisz? nie twoja wina ze jestes niska , nie twoja wina ze masz waskie usta , nie twoja wina ze ma male piersi ALE ze jestes opasla jak swinia i twoje dziecko tez to definitywnie jest twoja wina

Gość gość
Ok, otylosc , winny sam sobie kazdy jest, ale to nie znaczy zeby go palcem wytykac

Gość gość
A może właśnie ta matka próbuje coś zmienić i dlatego poszła na basen? Otyłość ti nie tylko żarcie , to także choroby może skutek przyjmowania leków?

Gość gość
i to male dziecko tez jest chore i leki przyjmuje??