Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w upale zawiązał psa bez wody do bramy

Polecane posty

Gość gość

To uczynił Piotr Kuryło. Piszmy listy do jego sponsorów. Zobaczymy jaką oni mają zdanie na ten temat. Musimy teraz dać im szansę na zabranie w tej sprawie swojego zdania. Czy popierają znęcanie nad zwierzętami, czy nie. P. Piotrze Kuryło - jak można z Janem Pawłem II na piersi porzucić tak wierną istotę. Suczki ogromnie przywiązują się do właścicieli. Nie jest pan człowiekiem a nędzną kreaturą, która wbija nóż w plecy a później pyta dlaczego krwawi.

Gość gość
*przywiązał, *jakie. (słownik zaszalał i pozmieniał)

Gość gość
No tak ,wcale pewnie nie z powodu wyjazdu ją zostawił,ale pewnie dlatego, że jest ciężarna :(

Gość gość
Jest nieodpowiedzialnym bucem do kwadratu. Za to, że suki nie dopilnował/nie wysterylizował. I za to jak potraktował ją jak wakacyjny śmieć. A tyle się o tym pisze! Nie porzucaj!!!

Gość gość
"Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi." J.P.II. Karol Wojtyła przewraca się w grobie przez takich ludzi jak Piotr K.!

Gość gość
Mnie cieszy to,że zrobił to jak zrobił,a nie jak wielu innych np nie zostawił jej w lesie czy gorzej

Gość gość
Ja bym i nie porzuciła w lesie i nie porzuciła pod bramą. Pies to członek rodziny. Zrobił to tak samo jak ktoś, kto tydzień temu porzucił wcześniaka na schodach jakiejś posesji. Z tym, że o ile porzucenie dziecka jest mocno karane, tak za słabe kary są za porzucenie udomowionego przez nas ludzi zwierzęcia. Psy tropią zaginionych! Pod gruzami, w lawinie, czy topielca doholują do brzegu. Pies wytropi przestępcę, rozweseli dzień w domu spokojnej starości czy hospicjum. Proszę, abyśmy byli odpowiedzialni za te zwierzaki i nie porzucali w żaden sposób, a aby mogły cieszyć się życiem tak, jak ich tego nauczył człowiek - u naszego boku.

Gość gość
niech cierpi tak jak ten pies niech go kamienie na nerkach ciążą jak ciąża tej suczki i niech stoi uwiązany 2h w pełnym słońcu na asfalcie

Gość gość
wszedzie o tym skur***** mowia :/

Gość gość
On nie oddał psa do schroniska, nie przekazał jego książeczki zdrowia, ale porzucił pod schroniskiem, przywiązując ciężarnego psa do płotu. Mamy być mu wdzięczni, że nie poderżnął gardła i nie przywiązał w lesie? No ludzie! Zwłaszcza, że mógł wcześniej ogłosić, że szuka domu dla swojego psa, pewnie by ktoś wziął psinę od publicznej osoby. Dodajmy, że kiedyś , gdy wziął tego psa, zapewniał publicznie, że zapewni mu dom do końca jego dni. I od razu zebrał ochy i achy na swoim profilu.

Gość gość
Gość 10:26 - zakłamana k...wa z niego w całej postaci. K...wy poznać już po wyrazie ryja

Gość gość
katol psychol mógł jej jeszcze różaniec zostawić żeby było jej z bogiem jego jedynym raźniej .albo zdjęcie niczemu winnemu Karola Wojtyły :) katolik-psychol - to się sprawdza dzisiaj albo pedofil albo zwyrodnialec i buc

Gość gość
I teraz ludzie piszą na forach co by z takiemu złoczyńcy zrobili,czepiają sie katolików jedni,drudzy ateistów, uzdrawiacze świata się znaleźli jak zawsze.Był skatowany szczeniak z Rudy Śląskiej, zagłodzony na śmierć dalmatyńczy z Pszowa,teraz stara suka w ciąży, którą maratończyk adoptował dla lansu,a potem przywiazał do bramy schroniska i będą kolejne skrzywdzone zwierzęta.Potrzebna jest jakaś akcja przeciw nieprzemyślanym adopcjom!Fanatyczni psiarze i kociarze zjawiają się jak zwierzę bardzo ucierpi.Fundacje wciskając zwierzęta do adopcji byle komu tylko je krzywdzą zamiast pomagać.

Gość gość
koszulka z pedofilem i wszystko jasne:O

Gość gość
Ktoś dobrze o nim napisał. Ryj Ukraińca, nazwisko również, charakter j/w. Dwulicowa szmata.

Gość gość
Wsiowy murarz :o dobrze że siekierką nie zatłukł

Gość gość
skończcie się już tym typem podniecać mnóstwo osób gorsze rzeczy robiło zwierzetom i takich afer nie było, on przynajmniej zostawił sierściucha przy schronisku no ale motłoch musi mieć zawsze tanią sensację

Gość gość
Fundacje wbrew pozorom nie dają zwierzaka byle komu! BARDZO trudno jest ocenić, czy dany człowiek zaopiekuje się godnie powierzonym zwierzakiem! Mylą się w tym nawet doświadczeni Hodowcy, którzy dbają o to, aby ich zwierzak trafił w odpowiedzialne ręce! Niestety. Ten Polaczek pokazał jaką jest szują. I będziemy negować i potępiać każdy rodzaj okrucieństwa nad zwierzętami! Od tych "mniej" okrutnych, po inne.

Gość gość
Do głowy nie przyszło by mi postąpić w taki sposób z moim zwierzakiem 2 lata temu przygarnelam kota, mieścił się na dłoni. Miałabym go zostawić pod bramą bo mi się znudził? Nie p***b**o mnie. Co najwyzej mogę go komuś oddać na kilka dni do opieki.

Gość gość
A co miał zrobić, a pozatym znaleźli suke po 2 godzinach. I to nazywacie znęcanie się. Przez takie k***a jak wy ludzie trafiają do więzienia

Gość gość
Oddalbys swoją córkę - przywiazalbys na 2h przed sklepem bez butelki wody w upał? Nie my jesteśmy winni którzy zwracamy uwagę, ale osoba nieodpowiedzialna. Dość tego! Nikt nie będzie mi mówić, że rozpuszczony bachor jest ok. A tak zachowała się ta osoba Piotra K. Tez jestem sportowcem i wiem ze chociaż jestem 100% amatorem, to jestem większym sportowcem od tej osoby. Bo gram fair-play! Zdarzyło mi się dzwonić po SM aby psa zabrali. Zdarzyło mi się zatrzymać auto kiedy widziałam ze wszyscy omijają pieszych którzy pomagali potraconemu psu. Zdarzyło mi się ratować jako gowniarz psa z udarem cieplnym.

Gość gość
po 2 godzinach...w tym czasie ta suczka mogła sie wykończyć :( sam sie przywiąż do bramy w nasłonecznionym miejscu,bez wody na 2 godziny..i nie zapomnij ubrac sie w futro. Powodzenia!

Gość gość
to jest barbarzyńca!!! w głowie to ma tak pusto że żygać mi się chce!!!

Gość gość
To katolickie chamidło odwraca teraz kota ogonem. Nie z nami te numery. Fałszywa menda społeczna.

Gość gość
Hehe :D widzieliście jego ostatni wybryk? Swietojebliwy idiota

Gość gość
Nigdzie nie pojedzie zlinczuja go na trasie a jak wróci do murarki to nikt go nie zatrudni :D ma przeje/bane

Gość gość
typowy polaczek,zakłamany hipokryta,robiący pod publiczkę jedno a w rzeczywistości drugie

Gość gość
Właśnie tak kulfa

Gość gość
Nie dziwi mnie to - w swoim środowisku nie jest lubiany... nie potrafi zachować się ze swoim braciszkiem fair-play, pobił kiedyś jednego zawodnika o głupotę. Chorych psycholi trzeba zamykać w schronisku, a nie te niewinne zwierzęta!!!

Gość gość
POPIERAM