Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Drogie Panie

Polecane posty

Gość gość

czy lubicie misiów? Czy brzuch to przeszkoda?

Gość gość
ja lubię :)

Gość gość
widzisz pytam, bo mam dość duży z tym problem. Niestety ćwiczenia na chwilę obecną odpadają( zdrowie) a dietka średnio co daje. Mam spory problem z komunikacją z kobietami od kiedy mam ten brzuch bo o niczym innym nie myślę tylko o tym brzuchu, że jest lekko mówiąc średni... choć podobno nie jest tak źle bo jestem wysoki a oponka nie jest taka że nie widzę tego na dole.

Gość gość
:) wiele kobiet lubi, więc nie masz się czym martwić naprawdę :) i nie myśl o tym non stop ;)

Daj sobie spokój, zbyt wielką wagę przywiązujemy do nieistotnych rzeczy. Wierz mi facet z poczuciem humoru, otwartym spojrzeniem, z pasją ma większe wzięcie od ciacha :) Nie przeszkadzają mi brzuchalki :)

Gość gość
tylko gdzie takie wyłowić. Samotność to też nic specjalnego

Gość gość
jesteśmy wszędzie :)

Gość gość
zerojedynka dziś widzisz wszystkie ww. cechy mam bądź miałem i nigdy nie było z tym problemu. Następnie masa przyszła w miesiąc taka, że aż rozstępy mam na brzuchu niestety, ale nic na to nie mogłem poradzić. Teraz nadal mam poczucie humoru takie a nie inne:) otwarty to jestem, aż za bardzo czasami, pasję też posiadam i się w niej realizuję, ale co z tego jak na ulicy mam blokadę nie potrafię zagaić, nowych osób w sumie nie poznaje bo mam jakieś tam swoje towarzystwo i o kogoś nowego bardzo ciężko z poznaniem kogoś nowego.

gość dziś Nie dam Ci recepty na podryw - nie mam. Musisz uporać się z własnymi słabościami, znaleźć na nie sposób. Kiedy dasz sobie z tym radę a przynajmniej zaczniesz to kontrolować to wówczas poproszenie o numer telefonu dziewczyny ze stoiska czy też autobusu nie będzie problemem. Mogę Ci powiedzieć a właściwie to powtórzyć - brzuch nie jest problemem. Natomiast zadbaj o zdrowie - to także ma ogromny wpływ na naszą samoocenę :)