Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Większość kobiet rodzi dziecko tylko po to by dostać zasiłek i becikowe

Polecane posty

Gość gość

a inne po to by im koleżanki zazdrościly albo nie chca sie czuc samotne

Gość gość
Niektore otwieraja nawet firmę w ciazy żeby ciagnac pozniej macierzynskie

Gość gość
Chyba ty

Gość gość
raczej ty i tysiące innych Polek, robią se dzecko bo tak ''trzeba'', bo tak wypada, bo kolezanki mają, bo siostra ma, bo sąsiadka ma, wiekszosc nie ma co robic, zero ambicji wiec rozkłada nogi zeby miec co robic w zyciu, takie sa fakty

Gość gość
to jest tylko jednorazowe, nie ma takich ludzi, ktoś tylko tak kiedyś powiedział.Ja dostałam becikowe, ale nie mam zamiaru mieć więcej dzieci, a dziecko chcialam mieć bo byłam samotna w dou,mąz w pracy

Gość gość
bo nie mają pomysłu na siebie a tak to nie trzeba myśleć na codzień, tylko obiady, choroby, zakupy itp itd, zero ambicji

Gość gość
`a dziecko chcialam mieć bo byłam samotna w dou,mąz w pracy ` rzeczywiście powód do dziecka..a nie wpadło do główki zeby SAMEMU coś osiągnąć, podszkolić się, mieć jakąś ambicję??? żałosne

Gość gość
Nie ważne jaki był powód urodzenia. Wazne jest zeby temu dziecku dac milosc i wychować na porządnego człowieka. Ja mam dziecko bo tak chciałam,kocham je nad zycie i nie mam problemu kto przejmie mój majątek

Gość gość
Jakby wasze matki miały ambicje to was by na swiecie nie było :D

Gość gość
Dla 1000 zl urodzic dziecko i meczyc sie z nimi dniami i nocami przez cale zycie? Przeciez na dziecko juz na starcie trzeba wudac wiecej niz ten tysiac. Wozek, lozeczko, ubranka, wanienka, zaraz jakis chodzik, rowerek. Trzeba wyprawic chrzest, urodziny. Nalatac sie po lekarzach. Komu to sie oplaca za 1000zl? Mysle ze matkami kieruja inne pobudki niz to becikowe.

Gość gość
Co ty bredzisz? Idź skompletować podręczniki, bo niedługo początek roku szkolnego.

Gość gość
Zmartwie Cie, nie dostane becikowego bo za duzo zarabiam ;-)

Gość gość
ja po pijaku zrobiłam sobię dziecko z takich de)bilem który nawet zarobić nie potrafi na nas i męcze się z nim

Gość gość
Jak to dobrze ze ty nie wezmiesz bo wiem ze ja dostane. Juz się bałam ze dla mnie zabraknie

Gość gość
gość dziś Jakby wasze matki miały ambicje to was by na swiecie nie było smiech.gif DOKŁADNIE TAK. i moja mame baardzo kocham, ale niestety nie miała ambicji w życiu na tyle żeby cokolwiek zwiedzić czy zadbać o własny rozwój. I była zwykłą matką polką skazaną na kasę mojego taty. Latająca z obiadami pod nos i tacie i mnie i siostrze. A że by mnie nie było jakby była ambitna? No trudno, przecież nie wiedziałabym o tym:):)

Gość gość
zasiłek ha ha ha dobre sobie chyba nie wiesz ile miesięcznie trzeba przeznaczyć na dziecko. Becikowe ? na porządny wózek nie wystarczy . Bo koleżanki mają ? Dziecko to nie jest zabawka że ubiore jak laleczkę zapakuję do wózeczka poparaduje na osiedlu wrócę do domu i schowam do szafki ! Masakra jacy wy jesteście niedzisiejsi .