Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

trafiłam na psychopate!

Polecane posty

Gość gość

Już podczas związku wyczuwałam, że coś z nim jest nie tak jakieś napady euforii, potem zamyślenie ciągłe rozglądanie się no i kłótnie o jego jakieś chore spostrzeżenia...ostatnio przelał się czar goryczy nie to, ze posadził mnie o zdradę to wypomniał, że wydawał na mnie tyle kasy że nikt tyle nie dostawał (wypominając mi nawet jedzenie).

Gość gość
Zostawiłam go w końcu bo ile można być z facetem, który ma nie równo pod sufitem... ale dopiero po rozstaniu przekonałam się na 100%, ze on faktycznie potrzebuje pomocy specjalisty- nachodzi mnie, wydzwania dostałam nawet list na 16 stron A4, ostatnio stałam na balkonie o 1 w nocy patrze a on jest pod moim domem i szedł w miejsce gdzie widać dobrze moje okna jak mnie zobaczył to uciekł do taksówki. Świnia podglądał mnie pewnie nie raz. Nie rozumie jak mu mówię, że z nami już totalnie koniec. Żeby mnie zostawił w spokoju itp. Ostatnio zob. go pod moim domem to uciekłam on mnie też widział i zaczął mnie szukać po parkingach czy gdzieś autem nie stoje.... ciągle wypisuje i dzwoni nie daje mi spokoju- robi to średnio co dwa dni. Byłyście z kimś takim kiedyś ??