Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego się uczepiłyście tej 60letniej aktorki, matki bliźniąt?

Polecane posty

Gość gość

Tak jakby ona była jedynym pasożytem na tym narodzie. Przecież zawodowe mopsiary, które puszczają się jak ich matki po bramach i krzakach i które tak samo wychowają swój patologiczny pomiot też wyciągają łapy i dostają z naszych pieniędzy. Nie łudźcie się! taka lafirynda nie wychowa pracownika i podatnika prędzej dresa albo następną mopsiarę. Ta aktorka przynajmniej pracowała całe życie, nie pasożytowała i wyrobiła sobie jakąś emeryturę. Owszem uważam za bezczelność, że teraz robią z niej jedyną matkę polkę, której się należy hajs, a która dziwnym trafem od ojca dzieci nie chce kasy bo taka honorowa. Mam ochotę jej przywalić w ten durny łeb no ale co z resztą pasożytów? Dlaczego nie podnosicie krzyku o tych którzy okradają to państwo latami, bo albo na czarno w Niemczech siedzą (jak rodzice mojej koleżanki) a zasiłeczki lecą, albo dwie lewe rączki i tylko roszczenia przez całe życie, bo łoni 7 dzieci majo, a dach się na łeb sypie więc wszystko wina państwa i teraz państwo musi dać! Tak jakby to państwo to był jakiś oddzielny twór który zrywa pieniądze z drzewa, a przecież to państwo to my frajerzy, podatnicy.

Gość gość
zgadzam się, ale więcej niż mopsiarze z tego państwa wyciagają ci z wiejskiej, na ośmiorniczki z 3 tys. i inne fanaberie

Gość gość
Plac frajerko i nie narzekaj.Stara chciala dzieci to je ma.Co mnie to obchodzi.Swoja droga to ta aktoreczka mieszka w 2 pokojowym mieszkaniu ze schorowana matka.To nieodpowiedzialna baba,ktora zamiast zajac sie matka dolaczyla dwoje dzieciakow.Staruszka pewnie non stop slucha te krzyczace maluchy.Nie ma co,ale coreczka sie popisala.Ja sie nie mam zamiaru dokladac.

Gość gość
Na in vitro grube tysiące miała a na wychowanie dzieci już nie? To śmierdzi na kilometr pewnie robiła za inkubator i rodzice zrezygnowali.

Gość gość
Ale zawodowych mopsiar tez się tu czepiają, więc nie rozumiem, dlaczego się tak pienisz.

Gość gość
no macie rację to jest durna baba ale czy durniejsza od mopsiar robiących sobie dzieci w zagrzybiałych kawalerkach? a jednak płacimy na nie wszyscy.... pani z 10.11 także :)

Gość gość
Nie usprawiedliwiam mopsiar, ale one pewnie wychowały się w takich rodzinach i są nauczone takiego życia. Natomiast dojrzała kobieta powinna być mądrzejsza.

Gość gość
Dlaczego się mopsiar nie czepiam. Bo one w takiej nędzy się wychowały bieda rodzi biedę tyle. Natomiast tu mowa o dobrze sytuowanej (bo nie wieże, że popularna aktorka grająca w serialach nie miała kasy )pani, która ma 2 dzieci. Unosi się honorem,że niby nic od ojca dzieci nie chce to niech kurna i od państwa nie chce. Tatuś ma obowiązek łożyć na te dzieci no chyba, że to było in vitro. Wtedy mamy jasność, że kobieta kłamie. A to, że jak miała kasę wolała opłacać najniższą składkę ZUS to jej problem. Jeśli już mam coś komuś dać ( tak ja i wiele innych osób bo to pójdzie z naszych pieniędzy) to chce wiedzieć komu daje. Niech się przedstawi pokaże dowody na to, że były to leki hormonalne i niech najpierw rękę do ojca dzieci po kasę wyciąga. Z moim mężem się nie je**ała z nim dzieci nie ma, żebym ja musiała za to płacić.

Gość gość
Wiesz dlaczego, autorko?Już ci tłumaczę.Mopsiary mi latają koło doopy,były,są i będą.Będą dostawać marne parę groszy przez jakiś czas i tyle.A ta krnąbrna pani,bezczelnie opowiada w mediach o tym ,że ciąża była planowana,że od tatusia nic nie chce,za to od państwa chce dożywotniej "specjalnej emerytury". Jakim prawem ja się pytam?Ma taką emeryturę na jaką sobie zapracowała.Nie była wziętą aktorką,więc w momencie gdy grywała jakieś epizodowe role w serialikach,mogła rzucić aktorstwo w cholerę,pójść do normalnej pracy i wypracować sobie wyższą emeryturę.Niestety,ona wymyśliła sobie szczwany plan,tylko coś nie poszło,na szczęście zus odmówił i teraz wielki lament w mediach.Niedawno było głośno o młodej kobiecie ,która w wypadku straciła obydwie nogi a zus nie przyznał jej renty ponieważ ma DWIE ZDROWE RĘCE i może pracować.Pani Barbara.S też jak widać jest w pełni sił skoro uznała,ze w tym wieku podoła wychowaniu potomstwa,więc dzieciaki do żłobka a mamusia ma jeszcze 7 latek albo i dłużej aby móc pracować.Może też iść do mopsu po pomoc i to byłoby jak najbardziej w porządku,bo kwalifikuje się do takiej pomocy finansowej.

Gość gość
Mam nadzieję, ze będzie żyć jak najdłużej! Żeby dzieci jak najdłużej nacieszyły sie mamą. Chociaż lepiej mieć najlepsza mamę 30 lat, niż złą całe życie.