Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sandały to najbardziej obleśne, wieśniackie i aseksualne buty...

Polecane posty

Gość gość

obrzydliwe są, pasują tylko dzieciom :( stopa w sandale wyglada zalosne :(

Gość gość
Jak się pracuje w Bordello lub kręci p****le to się sandałów nie nosi. To oczywiste. :)

Gość gość
To jakie buty są ok?

Gość gość
nie wiem co masz do zgrabnych sandałków, nie zamierzam się dusić w pełnych butach w takie upały. wieśniacki to jest stan umysłu osoby, która ocenia po butach :D

Gość gość
Zależy o jakie sandały Ci chodzi. Jeżeli u faceta to są aseksualne całkowicie. U kobiet to takie z grubymi paskami, męskie, ciężkie okropnie wyglądają. A takie delikatne z cienkimi paseczkami, lekkie, japonki są spoko. Poza tym nie mam zamiaru w ten upał męczyć stopy w adidasach i skarpetkach. :-)

Gość gość
Są elegancki, seksowne sandały na mniejszym lub większym obcasie. Na koturnach. Do wyboru do koloru. Nikt nie zmusza do chodzenia w sandałkach na rzepy. Jeśli kobieta ma ładne stopy, zadbane paznokcie to takie sandały mogą być bardziej seksowne niż szpilę na styl kobiety prostytutki. Takie szpilę to sobie można ubrać na fiku miku. :)

Gość gość
Jak się ma niekształtne kopyta to tak. Moje stópki zyskują na odkryciu.

Gość gość
Żadne stopy nie zyskują w sandałach.

Gość gość
To w czym niby mamy chodzić w ten upał?

Gość gość
nie ma innych butów poza sandałami ?

Gość gość
a to buty musza byc seksowne???, teraz wszystko musi byc seksowne, nawet w trumnie wnet trzeba bedzie byc seksi.Puknijcie sie ludzie w glowe czasem, i nie dajcie sie oglupiac.

Gość gość
do gościa wyżej.moje stopy zyskują w sandałkach,zauważyłam że dużo osób gapi sie na moje stopki w sandałach,najczęściej kobiety obcinają wzrokiem.nawet mój mąż ostatnio zwrócił mi uwagę że dużo osób gapi się na moje stopy.zawsze mam ładnie pomalowane paznokcie (a uwierzcie mi większość kobiet ma albo poodpryskiwany lakier albo suche szare pięty-wiem bo zwracam na to uwagę) i ogólnie zadbane stopy do tego świetne sandałki(jakieś kobiece a nie jakieś sandały dla babochłopa.

Gość gość
A ty masz z tym jakiś problem? Nie podoba Ci się nie musisz patrzeć. Myślisz, że chodzenie na co dzień w szpilkach jest takie wygodne i zdrowe? Może w adidasach mam męczyć stopy?

Gość gość
ja uwielbiam dziewczyny w sandałach albo nawet w japonkach do tego sukieneczka i jest bosko a np szpilek nie lubię