Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy klimatyzacja w samochodach działa bez włączonego silnika ?

Polecane posty

Gość gość

czy w luksusowych autach klima dziala sama bez wlaczonego silnika jak w gratach ?

Gość gość
Nie. Do klimy potrzebny jest pracujący silnik

Gość pawcio9
dokładnie, bez tego ani rusz. Jesli szukasz sprawdzonego serwisu klimatyzacji to zobacz sobie http://www.autoklima-grudziadz.pl/ bardzo dobra firma, juz klilka razy serwisowalem u nich klime w moim aucie, zawsze wszystko szybko i fachowo ;)

Gość malinka2020
Jak ma działać bez uruchomionego silnika?? :P Gorzej jakby nie działał jakby auto było uruchomione, wtedy to już problem. Co do polecanych serwisów to w Ełku jest bardzo fajne miejsce, gdzie kompleksowo zajmuja się klimą w aucie - www.perfectclima.pl często mają promo na różne usługi, jak np. ozonowanie wnętrza.

Gość gość
Klimatyzacja działa tylko przy włączonym silniku i ważne jest by o nią dbać dla własnego zdrowia i jeździć na odgrzybianie i czyszczenie filtrów, ja regularnie korzystam z usług www.autogaz.com.pl w Katowicach, bo zagrzybiona klimatyzacja może być dla nas szkodliwa

Gość gość
Dokładnie tak jak mówią przedmówcy, nie działa bez włączonego silnika. A dbanie o klimatyzację i odgrzybianie jest bardzo ważne. Jeżdżę regularnie do serwisu www.celmer.torun.pl w Toruniu, są rzetelni i profesjonalni

Gość gość
Zgadzam się z przedmówcami i także korzystam z usług serwisu www.autogaz.com.pl w Katowicach bo są niezawodni i solidni

Gość gość
Niemozliwe to jest musi byc wlaczone auto. Ale mozesz to sprawdzic rozmaiwajac z http://autoklima-ogrzewania.pl/ - odpowiedza Ci na wszystkie pytania dotyczace tej strefy

Gość gość
Musi pracować silnik, a popsuta klimatyzacja to zło, zwłaszcza podczas mrozów czy upałów. Jeśli chcesz dobrego fachowca od klimy, polecam auto-perfekt.com.pl , ma sprzęt który pozwala napełniać nowe układy klimatyzacji itp. A poza tym zapewni tobie odpowiednią temperatura powietrza, średnia temperatura promieniowania, prędkość przepływu powietrza oraz wilgotność względną. Myślę, że w twoim przypadku też powinien coś pomóc, aczkolwiek sprzętu nie widziałem więc trudno mi tak orzec w stu procentach. Sam się przekonaj.

Gość gość
Ja mama klimę od 2 lat w swoim aucie montowaną z firmą www.gastal.wroclaw.pl i wszystko działa bez zarzutu.

Gość gość
W kwestii klimatyzacji, natomiast domowej polecam skorzystanie z usług firmy DTSSERWIS, rok temu miałem okazje montować za pośrednictwem danej firmy osprzętowanie i jestem do dnia dzisiejszego zadowolony.

Gość gość
Nie. Aby klimatyzacja działała, musi być pracujący silnik, koniecznie. Tak to jest skonstruowane, nic na to nie poradzisz:) Moja ostatnio się zepsuła, więc nie działała w ogóle, to był istny koszmar. Zaczął się okres upałów, a ja jadąc do pracy 30 minut, miałam po roztwierane okna i nic to ni dawało!!! Dziewczyny, ostrzegam, trzeba przestrzegać okresowe kontrole klimatyzacji w aucie. Bo nigdy nie wiadomo, kiedy padnie. Jakby tak się stało, gdy jechaliśmy w góry 6h, poumieralibyśmy:( Tak na przyszłość, polecam firmę www.thermotechnica.pl fachowo zajęli się moja klimatyzacją, dobrze mieć kogoś doświadczonego pod ręką w zanadrzu podczas takich okoliczności!

Gość gość
Słyszałem dużo pozytywnych opinii o firnie www.gastal.wroclaw.pl. Mam zamiar zamontować klime na przyszły rok i chyba skorzystam z ich oferty..