Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaręczynowy

pierścionek zaręczynowy

Polecane posty

Gość zaręczynowy

Witam drogie panie, planuje się zaręczyć i podoba mi sie jeden pierscionek z cyrkoniami i koralem , jest taki wyjatkowy. . ale czy nie starodawny? podoba wam sie? Moja dziewczyna jest skromna ale nie chce zle wypaść :)

Gość gość
niby ładny ale mi sie kojarzy z odpustem... sorry... i na zaręczyny sie nie nadaje moim zdaniem. jest wiele innych ładniejszych modeli. a ile autorze jeśli można wiedzieć masz przeznaczone na ten cel?

Gość gość
a i pytam dlatego bo ladny skromny pierscioneek z diamentem mozna kupic juz od 300-400zl, mysle, ze na taka okazje sprawdzi sie o niebo lepiej niz ten ktory zaproponowales tym bardziej, jesli twoja wybranka jest skromną osobą

Gość gość
Jeżeli jest skromna to pierścionek jednak się nie nadaje. Tak jak ktoś już napisał ten jest taki odpustowy. Poszukaj czegoś delikatniejszego

Gość EvaMira
Gdybym dostała taki pierścionek to bym nie była zachwycona. Pomijam sam akt oświadczyn, patrzę tylko na sam pierścionek. Moja babcia taki miała.. zresztą złoto? Teraz kupuje się białe złoto jak już i to kobiety raczej lubią najbardziej. Polecałabym Ci coś delikatniejszego, bardziej kobiecego a nie babciowego. Zobacz sobie kolekcję Apartu na przykład, daję Ci link http://luxusportal.pl/pl/bizuteria-i-zegarki/prezentacje/apart Tam masz mnóstwo pierścionków i to naprawdę pięknych. Pozdrawiam

Gość gość
Apart rzeczywiście ma ładne pierścionki zaręczynowe. Warto się rozglądnąć.