Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mniodzio

pragnienie kobiety

Polecane posty

Gość Mniodzio

Czy ktos ma tez tak, ze pragnie kobiety....? Piescic kobiece ciało...patrzec..... Najlepiej realnie....namacalnie.....

to wlasnie jest pragnienie mężczyzny...i chyba chodzilo Ci o to, by zgrało się z pragnieniem kobiety :-) No właśnie....i w tym cały jest ambaras.....:-) Pewnie gdzies takie kobiety są ale jak się znalezc ?

Gość gość
zglos sie do ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie :classic_cool:

Trafniejsze byłoby:"ktokolwiek chce"..... ale az takim desperatem nie jestem..... jednak nie wygląd ma znaczenie, a co pod kopułką

Dokładnie :D Możesz jeszcze wynająć szukarka. Zawodowo węszy ;) :D A poważnie: każda potwora prędzej czy później znajdzie amatora :D Więc głowa do góry - ale głowa ;)

No wiesz...najlepiej obie do góry :-) bo po co komu wiszący flaczek? chyba sie zawine nad jeziorko.....bo od upalu w głowie sie ....przewraca :-)

smierdziuszka - racja ale pod warunkiem, ze sa w zasiegu reki..... i nie tylko reki :-) ....nie nakrecaj mnie...:-)

Gość gość
Smierdziuszka musisz byc bardzo samotna,nielubiana kobieta,bo kiedy tu zajrze jestes obecna.Wyjdz do ludzi,bo zwariujesz.Wspolczuje takiego zycia.

Witajcie w kolejny upalny dzien ..... najchetniej, to bym sie rozebral.....ale w pracy nie wypada......:-)

Gość gość
a ja pragne mezczyzny! Nie dzieciaka tylko faceta takiego, ktory przytuli i nie tylko

Gość gość
gość 2015.08.13 czy Twoje pragnienie jest aktualne? bo moje tak......Jak jestes z Opola, Kłodzka.....to sie odezwij.....