Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taakie święte

Kobiety to tapeta na ryju, sztuczne cycki, operacje plastyczne

Polecane posty

Gość taakie święte

....itp...itd.... po prostu współczesne frankensztajny kur/...wa, do tego kłamią na potęge. Nic dziwnego że te parszywe zwierzęta mają za kare miesiączki i bóle porodowe, bo im się należy.

Gość gość
To chyba raczej kara za całą ludzkość, nie za sztuczne cycki i tapety :D Także grzesz do woli, bo 13 letnie dziewczynki są za to karane a nie ty :) luzik.

Gość gość
Mało która kobieta może sobie pozwolić na operacje korekcyjną biustu, powiększenie, podniesienie etc. Chyba że mowa o push-up.

Gość gość
push upy, tapety, makeupy, wszystko po to aby oszukać samca co do genetycznej doskonałości, a potem facet się dziwi że dzieci wyglądają jak z horroru. Baby powinny przymusowo mówić facetom o "poprawkach", a facet powinien mieć szanse zobaczyć te szkaradztwa nago bez pushupów, bez tapety, bez niczego, i wtedy zdecydować czy taką paskude chce czy nie. To by była sprawiedliwość.

Gość gość
wygląd baby to tylko iluzja, co tu dużo mówić

Gość gość
kobiety to krętaczki, taka ich natura

Gość gość gra słów
przykre, ale cały wizerunek kobiet to iluzja, a wszystko po to aby jelenia udoopić

Gość gość
żeby jeszcze było kogo udupiać a tu same niedorozwoje

Gość gośćjvghfhii
Chyba za duzo ogladasz xnxx bo tylko tam sa takie lalki... W rzeczywistosci najwiecej na co przecietna kobieta moze sobie pozwolic to "protezy" rzes wiec nie fandzol, ze takie sztuczne biegaja po ulicach. Ja np wygladam zupelnie normalnie, jedyne co robie to farbuje wlosy na jeden ton ciemniejszy niz moje naturalne i maluje rzesy. Kiedys owszem, malowalam sie bardziej ale nie mam teraz na to ani kasy ani ochoty a faceci zauwazylam, ze teraz bardziej sie mna ogladaja niz jak mialam idealny makijaz (spokojnie bez tony tapety, o oczy mi chodzi) i moj maz mnie uwielbia taka prawdziwa. Cycki mam jedrne ale to zasluga mastopatii a nie operacji. Tak wiec moj drogi, widzisz tylko to co chcesz widziec. Na 1 "zrobiona" przypada 200 naturalnych.

Gość gość
Poza tym w zyciu są inne ważne sprawy niż wygląd, a te "zrobione" zazwyczaj mają ogromne kompleksy do zatuszowania, np. widziałm kiedyś laskę z półmetrowymi rzęsami wyraźnie sztucznymi, ale sama miała wzrostu coś 150 cm. Poprawkami przeważnie się nadrabia jakies braki.

Gość gość
baby to tępe stworzenia

Gość bezmózgie zombies

kobiety są niewolnikami reklam mody

Gość gość

Przecież te poprawki to generalnie są dla chłopów, żeby nie narzekali, że baba płaska, zaniedbana, zwyczajna itp. Facetom to dogodzić. Czyli jak któraś nie urodziła się genetycznie doskonała, to co proponujecie, zrzucić z najwyższego wieżowca w okolicy? Poza tym spójrzcie na siebie, takich samców których można określić mianem przystojnych (obiektywnie) jest może jakieś 10 % a doskonałych bez jakichkolwiek skaz, przypadłości zdrowotnych, zaburzeń psychicznych, do tego o wysokim ilorazie inteligencji to pewnie max 1%.