Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

W jakiej cenie kupujecie bielizne?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Czy 40 z艂 za stanik to drogo jest? Ja majteczki kupuje tak po 6-8 z艂, staniki to do max 60 z艂.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Dla mnie staniki zaczynaj膮 si臋 od 100 z艂 i w g贸r臋. Majtki r贸偶nie, nie przywi膮zuj臋 za bardzo wagi do tej cz臋艣ci bielizny, wi臋c raczej wi臋cej ni偶 30 z艂 za majtki nie zap艂ac臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
majtki po 3-5 z艂, biustonosze po 6-12, kupuje przewa偶nie na targu kt贸ry jest u nas co tydzie艅

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Staniki 130-200 z艂 (za mniej ni偶 ok. 80 z艂 nie da si臋 kupi膰 nic przyzwoitego). Majtki r贸偶nie, czasem od kompletu czyli drogie, ale g艂贸wnie jakie艣 sieci贸wkowe po kilka-kilkana艣cie z艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja staram si臋 nie przep艂aca膰, kupuje zar贸wno nowe i u偶ywane rzeczy. A czasami co艣 kupie i sprzedam bo mi si臋 po prostu znudzi na http://odkupuj.pl dzi臋ki czemu sta膰 mnie zawsze na co艣 nowego :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
sppierrdalaj spam贸wo!!!! sppierrdalaj spam贸wo!!!! sppierrdalaj spam贸wo!!!! sppierrdalaj spam贸wo!!!! sppierrdalaj spam贸wo!!!! sppierrdalaj spam贸wo!!!! sppierrdalaj spam贸wo!!!! sppierrdalaj spam贸wo!!!! sppierrdalaj spam贸wo!!!! sppierrdalaj spam贸wo!!!! sppierrdalaj spam贸wo!!!! sppierrdalaj spam贸wo!!!! sppierrdalaj spam贸wo!!!! sppierrdalaj spam贸wo!!!! sppierrdalaj spam贸wo!!!! sppierrdalaj spam贸wo!!!! sppierrdalaj spam贸wo!!!! sppierrdalaj spam贸wo!!!! sppierrdalaj spam贸wo!!!! sppierrdalaj spam贸wo!!!! sppierrdalaj spam贸wo!!!! sppierrdalaj spam贸wo!!!! sppierrdalaj spam贸wo!!!! sppierrdalaj spam贸wo!!!! sppierrdalaj spam贸wo!!!! sppierrdalaj spam贸wo!!!! sppierrdalaj spam贸wo!!!! sppierrdalaj spam贸wo!!!! sppierrdalaj spam贸wo!!!! sppierrdalaj spam贸wo!!!! sppierrdalaj spam贸wo!!!! sppierrdalaj spam贸wo!!!! sppierrdalaj spam贸wo!!!! sppierrdalaj spam贸wo!!!! sppierrdalaj spam贸wo!!!! sppierrdalaj spam贸wo!!!! sppierrdalaj spam贸wo!!!! sppierrdalaj spam贸wo!!!! sppierrdalaj spam贸wo!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
te偶 kupowa艂am staniki po 12-15 z艂 jednak serio by艂y na chwil臋, bo szybko si臋 naci膮gn臋艂y , druty wy艂azi艂y. Przesz艂am si臋 kiedy艣 za namow膮 kolezanki do braffiterki i z mojego bazarowego 80D zrobilo si臋 profesjonalne 70H :) CZUJE SI臉 O NIEBO LEPIEJ!! polecam ka偶demu. a co do tematu teraz kupuje biustonosze po 40-70 z艂 i nie prawd膮 jest 偶e tylko te powy偶ej 100 z艂 s膮 czego艣 warte znalaz艂am sklep w kt贸rym jest bardzo tanio za polskie marki , biustonosze mam od nich ju偶 ponad 2 lata!!! 偶adnego druta nie widz臋 do dzisiaj :D ( polecam www.sklep-biustonosze.pl)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja kupi艂am sobie kilka miesi臋cy temu stanik w Cubusie za 60 z艂 (m贸j ulubiony ;-) ) i druty z niego wy艂a偶膮 niestety :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja tak samo jak Pani wy偶ej polecam sklep www.sklep-biustonosze.pl tez u nich zamawiam i jestem zadowolona ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 banannova
Ja na pewno nie kupi艂abym chi艅szczyzny na bazarze, ale z drugiej strony nie wyda艂abym te偶 jaki艣 kosmicznych sum na bielizn臋... Kupuj臋 raczej ze 艣redniej p贸艂ki i szukam jeszcze zni偶ek na kuponiarni.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kupuje dok艂adn膮 podr贸bk臋 triumpha ( za ok 70z艂) w pewnym markecie za ...9 z艂. Maj膮 ten model w sta艂ej sprzeda偶y, w 3 kolorach. Kupuj臋 po 2 z ka偶dego koloru raz na rok i mam spok贸j. Kiedy艣 mia艂am w艂a艣nie ten triumpha i jako艣膰 ta sama a cena ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MatyldaWu
Ja kupuje max do 100 z艂 - jednak jest r贸偶nica mi臋dzy takimi a np, za 40 z艂. Cho膰 ostatnio uda艂o mi si臋 na promocji kupi膰 taki czerwony koronkowy http://luxusportal.pl/pl/moda-i-styl/prezentacje/alex_caprice Co prawda nie jest on jako艣 bardzo usztywniany ale 艂adnie wygl膮da i wygodnie si臋 go nosi - nie gryzie nie uwiera. Tak偶e no zale偶y na co si臋 trafi, cho膰 wiadomo, 偶e najlepiej to chodzi膰 do brafiterki. W dobry salonach maj膮 mn贸stwo modeli stanik贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 StudiaOna
Ta czerwona koronka ca艂kiem spoko, ale jak takie widz臋 w sklepach to jednak rzadko kiedy schodzi ni偶ej 100 z艂 :( a te偶 bym tak膮 chcia艂a ale mnie nie sta膰 za bardzo :/ jestem tylko biedn膮 studentk膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
MatyldaWu, przecie偶 to jest jakie艣 偶a艂osne g贸oowno w cenie z kosmosu... :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
banannova wczoraj Ja na pewno nie kupi艂abym chi艅szczyzny na bazarze, ale z drugiej strony nie wyda艂abym te偶 jaki艣 kosmicznych sum na bielizn臋... Kupuj臋 raczej ze 艣redniej p贸艂ki i szukam jeszcze zni偶ek na kuponiarni. x x wszyscy kupujemy chi艅szczyzn臋,tylko w r贸偶nych cenach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no nie zgodz臋 si臋 z tym 偶e wszyscy kupujemy chi艅szczyzn臋. Jest du偶o Polskich fajnych porz膮dnych marek ktore nie kosztuj膮 maj膮tku . :) Ja te偶 kupuje na www.sklep-biustonosze.pl , widzia艂am 偶e kilka blogerek te偶 z nimi wsp贸艂pracuje wi臋c pewnie s膮 co艣 warci :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lidl m膮dry wyb贸r
R贸偶nie. Ostatnio kupuj臋 w Lidlu. Dzi艣 kupi艂am fantastyczny staniczek za 21.99. S膮 艣wietne bo nie rozci膮gaj膮 si臋 druty nie wychodz膮 i dobrze si臋 piora.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MatyldaWu
Kawa艂ek czerwonego materia艂u co prawda ale bardzo 艂adnie wygl膮da i si臋 uk艂ada, wi臋c ja jestem zadowolona

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak si臋 "uk艂ada" tak, jak na tej modelce, to szczerze wsp贸艂czuj臋... :o I jeszcze sprawdzi艂am sobie rozmiar贸wk臋 - "imponuj膮ca" :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dk98
Ja stanik od 100z艂 w g贸r臋 :) hmm za majtki tyle bym nie da艂a chocia偶 czasami warto :) www.ekubas.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasha125
jak dla mnie lepiej kupi膰 dobry stanik za 150 z艂, ni偶 s艂aby za kilkadziesi膮t - bez sensu marnowa膰 pieni膮dze na tanie badziewie, kt贸re szybko si臋 zepsuje ;/ ja kupuje w allesie i jeszcze nie mia艂am okazji narzeka膰

Udost臋pnij ten post

ja te偶 kupuj臋 dro偶sz膮 bielizn臋 - ju偶 si臋 przekona艂am nie raz, 偶e zainwestowanie si臋 op艂aca, bo taka bielizna porz膮dna zwyczajnie d艂u偶ej si臋 nadaje do u偶ywanie (warto te偶 pami臋ta膰 o praniu w specjalnych woreczkach). Chocia偶 tu niekoniecznie chodzi o cen臋, mia艂am drogie staniki, kt贸re rozwala艂y si臋 prawie jak bazarowe :/ obecnie alles jest moj膮 ulubion膮 firm膮, ale najlepiej samemu poszuka膰, kt贸ry producent Ci odpowiada i robi bielizn臋 najlepiej pasuj膮c膮 do Twoich potrzeb i gustu, i mie膰 pewno艣膰, 偶e warto w niego inwestowa膰 - ja tak w艂a艣nie z allesem zrobi艂am, na pocz膮tku upolowa艂am jak膮艣 promocj臋 i kupi艂am co艣 po tanio艣ci, 偶eby si臋 przekona膰, czy jest warte regularnej ceny :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Ja kupuj臋 dla siebie bielizn臋 , slipy , bokserki internetwo. Intymen, Agacio , Clever Moda ok 150 zl za sztuk臋, mega wygdne i przyjemnie le偶膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Jako facet na;isze ze tez te 150 zl lubie dac za fajne luksusowe majty , sa sklepy z taka dobra bielizna m臋sk膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

ja kupuj臋 m臋sk膮 w sklepach , markowe marki to oko艂o 120 - 150 zl za sztuk臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

ja kupuj臋 m臋sk膮 w sklepach , markowe marki to oko艂o 120 - 150 zl za sztuk臋

Udost臋pnij ten post