Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boska Barbara

Dominacja nad chłopakiem za kasę

Polecane posty

Gość Boska Barbara

Hej mam pytanie :) Co sądzicie o dominacji nad chłopakiem za kasę, jest to mój były, straszna oferma, przez miesiąc byliśmy razem i nawet nie uprawialiśmy seksu, jest prawiczkiem :D Jednak ma bardzo dobre serce widać że jest we mnie zakochany, po tym jak go zostawiłam to się często spotykaliśmy. Raz zdradził mi że jak byliśmy trochę naćpani ;) że podoba mu się jak źle go traktuje, kontynuowaliśmy tą rozmowę w smsach i powiedział że może mi płacić za to że będę go poniżała i źle traktowała. Chłopak zarabia dużo kasy, ponad 3 000, a mieszka z mamą więc większość będzie mógł mi oddawać. Powiedziałam o tym mojej mamie i nalega żebym to robiła (on sama spała z facetami za kasę, ja taka nie jestem) ale perspektywa zarobku mi się podoba zwłaszcza że co do seksu to będzie jeśli ja będę chciała a wcale nie muszę. I w sumie muszę przyznać że trochę kręci mnie rządzenie facetem. Jak wam się ten pomysł podoba, zgodziły byście się na coś takiego? Chłopak fajny z wyglądu ma 23 lata ale wygląda gdzieś na 18, jest szczupły ale ma ładną muskulaturę jak na tyle co waży (kaloryfer na brzuchu, ładnie zarysowana klata i biceps) Co myślicie? :)

Gość Boska Barbara
zgodziły sie byście? :)

Gość gość
Gratuluję matki prostytutki. Pewno pójdziesz w jej ślady

Gość Boska Barbara
Po pierwsze moja mama nie jest prostytutką tylko spała z facetami którzy nas w zamian za to utrzymywali. A ja nawet spać nie będę musiała tylko go poniżać, naśmiewać się z niego itp

Gość gość
dla mnie to prowo, ale jeśli nie, no to spoko, idź na taki układ.

Gość Boska Barbara
Nie prowo, w sumie masz rację, nie będę musiała nawet się puszczać a będę miała sporo kasy, a w dodatku lubię go poniżać i wyśmiewać. Pewno wiele dziewczyn o takim układzie marzy :p

Gość gość
jestem dziewczyną i nie marzę o czymś takim :D masz matke dziwkę i nic tego nie zmieni. sama też masz do tego ciągątki. gratulację za pomysł na życie :D

Gość Boska Barbara
To on mi to zaproponował, poniżyłam go kilka razy jak jeszcze byliśmy parą i na rozstanie ale potem i tak się spotykaliśmy i przyznał mi się że go to kręci i może mi za to dodatkowo płacić. Lubię go jako osobę, lubię go poniżać, będę miała za to kasę ale nie za puszczanie się więc prostytucją nazwać tego nie możecie. To że mama sypiała za kasę to nie znaczy że ja będę

Gość Boska Barbara
A mama robiła to żeby nas utrzymać, przy autostradzie nie stała tylko robiła to z facetami których znała

Gość gość
ja nie wiem, wolałąbym czyścić z****** kible niżeli spać z facetami za kasę. nie wmawiaj, że prostytutką nie jest, nawet jeśli robiła to z dobrej woli. jest wiele sposobow na polepszenie swojej sytuacji finansowej, a nie spanie i pójście tak naprawdę na łatwiznę... dalej uważam, że masz do tego ciągotki. nie chciałam cię oczywiście obrażać, ale mówię jak jest. jestem bezpośrednia. jeśli chcesz wejść w taki układ, to prosze bardzo. ja ci nie zazdroszczę i nie wiem czy w ogóle jest tu cokolwiek do zazdroszczenia. płytkie myślenie.

Gość Boska Barbara
Tylko mama można powiedzieć była z nimi w związku a oni jej za to płacili ale skończmy już o mojej mamie. Czy spotkaliście kiedyś takiego faceta który lubił jak go źle traktowałyście?

Gość gość
ta spotkalysmy

Gość gość
Dziwna jesteś.

Gość Boska Barbara
Tak? A niby czemu? Spotkałyście i co? :)

Gość gość
nasraj na niego to ci doplaci extra

Gość Boska Barbara
To go raczej nie kręci, jest obżydliwe, nawet jak by mi zapłacił 10 000 zł to bym tego nie zrobiła. Ty masz takie fantazje?

Gość gość
no chyba sranie na kogos to oznaka dominacji, a ty podobno chcesz dominowac nie ja

Gość gość
Wczoraj facet ok 33-36 lat przyszedł z panienką do salonu. Dziewczyna nieletnia- 16 -18 lat, nie więcej, kuse spodenki, facet, w obrączce. Panna zażyczyła sobie i-pod za ponad 3000 zł, on jej powiedział że za gotówkę jej nie kupi. Córką nie była, tylko jego panienką, Wstyd, nastolatki prostytuujące się za telefon.

Gość Boska Barbara
Ja się nie prostytuuję a poza tym on mi to zaproponował, kasa za darmo a i ja i on dodatkowo będziemy przyjemność mieli

Gość gość
ale o co ci konkretnie chodzi tak w 1 zdaniu

Gość gość
ja tez mialam takie propozycje.

Gość Boska Barbara
Może wam przybliże niektóre rzeczy które chce żebym robiła, długo by wymieniać ale kilka napisze 1. Mogę spotykać się z innymi facetami a nawet powinnam i wiejgo obecności np się z nimi macać (ale prosił żebym w stały związek z żadnym nie weszła) 2. Mam nabijać się z tego że ma małego i jest prawiczkiem. Seks dopiero wtedy gdy ja to uznam za stosowne 3. Mam mu opowiadać o seksie z innymi i śmiać się z tego że on nigdy tego nie robił 4. Co jakiś czas mam go męczyć, wykręcanie sutków, targanie za uszy, bicie po d***e 5. Mam ubierać się wyzywająco (to i tak robię) 6. Mam mu rozkazywać przy moich koleżankach, albo np w sklepie przy ludziach nazwać go ofermą 7. Gadać przy nim przez telefon z facetami poznanymi na necie i mówić im jaka z niego oferma 8. Oglądać gołych facetów w necie 9. Czasem ma być przy mnie nago a ja mam nabijać się z jego małego fiutka 10. O każde wyjście z domu ma się mnie pytać o zgodę to tylko początek, jest tego dużo więcej ;)

Gość gość
ludzie maja rozne zboczenia.

Gość Boska Barbara
Miałaś takie mpropozycje i skożystałaś z nich?

Gość gość
a jak nie wytrzyma i popelni samobojstwo to co wtedy?

Gość gość
jeden facet chcial zeby sikac na niego. itd

Gość gość
ja nie skorzystalam.

Gość gość
faceci chca kupic majtki uzywane

Gość gość
jakis trans chcial sie ze mna umowic.