Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nieśmiałość kulą u nogi Skąd się wzięła

Polecane posty

Gość gość

ona blokuje mi wszytsko - obawiam sie prowadzic auto chodz kiedys zrobilem prawko - nie potrafie plywac - nigdy nie mialem dziewczyny a jestem po 30 - nie staram sie aby znalezc lepsza prace ; nie staram sie byc ambitny jak sie wyksztalcila niesmialosc?

Gość gośćmglaaa
coś w dzieciństwie i masz też taką wrażliwość

Gość gość
to jest nieśmiałość? Nieśmiałość to raczej grzeczność że nie chcesz kogoś objeść, podejść za blisko, urazić, nie wiesz jak się zachować i to widać. Nie pływasz, nie szukasz lebszej pracy, boisz się jeżdzić samochodem , bo brakuje Ci chcęci, motywacji, bliskiej osoby, radości życia- może tak? Z kąd się to wzięło? Jeśli coś idzie nie tak, to pociąga za sobą skutek, a jeśli duzo idzie nie tak to ciągnie do tragedii każde "żle" z osobna ściąga na dno. Może za dużo rodzice za Ciebie robili i nie miałeś obowiązków, byłeś rozpieszczany?

Gość gość
nie , nie bylem rozpieszczany, bylem najmlodszy i czesc obowiazkow nie wykonywalem, ale to nie rozpieszczenie, bylem porownywany do innych - lepszych; tak - nie ciesze sie zyciem, a jestem przeciez zdrowy, szczegolnie brakuje mi drugiej połówki - dziewczyny ;-)

Gość gość
Ja tez tak mam, to brak pewności siebie u mnie winni sa Rodzice, zawsze mówili mi, ze zachowuje się jak dzikus...nic z tym nie robiąc.

Gość gość
tak radość dają inni ludzie. Najwięcej bliskości, wsparcia, ciepła, troski, sympatii dała by dróga połówka. Zacznij się z kimś spotykać nawet jeśli nie zamierzasz mieć z nią dzieci tak na początek tylko jej o tym powiedz i przekonaj ją do tego. Poźniej zobaczysz czego chcesz

Gość gość
nigdy nie mialem normalnej randki, wszystkie z internetu; najbardziej boli mnie ta niesmialosc do kobiet tez bylem troche dziki; mysle o psychologu, ale mam obawy przed rozmowa z psychologiem na tematy szczegolnie te intymne

Gość gość
ale jaki może być problem z tematami intymnymi? Wszystko samo wyjdzie , musisz wyczuć co druga osoba czuje. I to nie jest zakochiwanie się chyba aż tak łatwe i możesz długo szukać. Ważne żebyś próbował bo trzeba wiele prób i nie ma co się przejmować

Gość gość
pocieszę Cię mi się podobają jak na razie żonaci więc muszę liczyć na to co jest lub wierzyć że kiedyś uda mi się zakochać tak że mogę próbować ale mogę sie nie doczekać

Gość gość
W sumie mialem na mysli psychologa jesli chodzi o tematy intymne. Przyznac sie ze nigdy sie nie bylo z kobieta :-( Dla potencjalnej dziewczyny lepiej sie nie przyznawac. Jestem kawalerem po 30 - facet po 30 bez kobiety ma opinie ze cos z nim nie tak. Mam pewne cechy "piotrusia pana".

Gość gość
znajdz na sympatii kogoś na zastepczy związek. I możesz się przyznac że miałeś dziewczyne

Gość gość
ej oszalałeś ,ulegasz wpływom jakiś głupich poglądów gówniarzy,mój po 30 był prawiczkiem i podoba mi się to ,i od początku mi się podobało ,baaardzo,jest niesamowitym kochankiem ,zawsze uciekałam od napuszonych samców ,a ci bijący rekordy>totalna porazka ,zmień pogląd bo jesteś w błędzie,chyba że planujesz zadawać się z idiotką niedojrzałą

Gość gość
Mam kolege marynarz 3 lata na morzu s na okrecie 321 gotowy m do wyjsia. Plywac nieumi pije jak,ech i ma to wszystko w d***e pomijam ze w kazym porcie mial kogo kochac wam juz nawet zasadnocza suzbe odebrali . Noech Bog im wybaczy .a calujta wujta a wut niemca pa popierdulo.

Gość gość
kbgkjgughj

Gość gość
allo allo